Två trötta systrar på salongen idag..

img_7191 (MMS)

Två trötta systrar på salongen idag..


tacksam

Instäng hemma, upptagen med organisering av mitt och tjejernas hem.. Tydligen är det så att det till största delen består av kläder,skor och pysselsaker i form av pennor, kritor och papper. Jag har visst omedvetet fört över mina intressen på sessorna.

Måste erkänna att jag trots brist på mina småttingar ändå hade en grym vecka förra veckan, mkt trevliga upplevelser med människor som betyder väldigt mycket för mig! Tack för att ni får mina tankar distraherade när jag inte umgås med mina barn..

nice one


trötter


Längtar efter cykelturer tillsammans med tjejerna.. Har ju haft min själv-vecka med mkt jobb så nu e ja ganska slutkörd! Ska åka och hämta min säng och sen blir det film-slapp kväll med god plockmat. Imorgon kommer tjejerna hem så sen blir det mys med dem nästa vecka med lite mindre jobb och mer ledig tid. Det blir skönt när vi kommer fram till midsommar så jag får en veckas semester, då far vi nog ner mot Göteborg med besök på Liseberg och hos bror. Lite fiske uppe i ingenstans tror jag att vi klämmer in oxå!

Fredagen

img_7164 (MMS)

Hade en supertrevlig dag igår med gesäll-frisyr, besök i sågmyra på scorett outlet och Lager 157 och dagen avslutades med god mat tillsammans med trevliga vänner..


Längtar!!!


fullt upp


Har en vecka utan barn så jag jobbar å står i så ja kan njuta tillsammans med gummorna nästa vecka.. Det är tur att jag har lilla Kalle att mysa med iaf!

Imorgon vankas det after work med bruttorna i gävle, det ser jag fram emot.. Å fredag tillbringas som gesällmodell i falun och sen en tur till sågmyra.


The sun is shining..



Soligt väder här idag så jag har förhoppningar om denna klädsel och position idag..
Just nu packar jag ihop lite av bruttornas saker, städar lite, organiserar lite i garderoben, bloggar m.m. (multitasking!) Jag förbereder mig mentalt för en vecka utan tjejerna här, jobbig tanke men ser till att hålla mig sysselsatt så då går det nog bra.
Nä, back to work!




Underbar plats


Hur snygga va inte de här då?!


Med syster


Dagen till ära körde ja på baggy-sport


Bus-grabben


mysplats


Kalle


Storsessan klättrar omkring på klipporna


Syster och stora hjärtat


Storsessan klättrar vidare


Klipplek


Lillsessan fångad på bild (svårt idag)

Utflykt

Tänk att det kan va så skoj att koka lite kaffe, fixa några smörgåsar, ta med lite korv, åka förbi affären för att köpa lite lördagsgodis och festis å sen bege sig iväg på en utflykt!
Jag har två lyriska småtjejer här hemma just nu å deras mor är lika löjligt förväntansfull. Å att dagens mål är att träffa världens bästa syster/moster gör ju inte det hela mindre roligt heller..
Så jag antar att min lördag kommer bli super, detta trots att tvätt å städ oxå pågår.


http://saramartens.wordpress.com/






http://saramartens.wordpress.com/




afternoon


Passion for shoes..




Min lilla gubbe!




Bror med familj var över på fika när jag å sessorna kom hem, hans lilla Cajsa är väldigt förtjust i Kalle.

Lite bilder från idag.. Hade en styling idag på jobbet (roligt!), bilder finns nog senare..
Nu ligger sessorna och sussar å ja ska ta tag i lite nytto-saker alldeles strax (bilvård och klädvård)

Fredagsmys!



Idag är det fredag å "min" vecka, alltså e det myskväll med sessorna.. Sen blir det bil-tvätt, klädtvätt och organisering av garderober.. Å imorgon åker jag, sessorna, Kalle och mor å far till min älskade syster å tar en utflykt till Öregrund tror jag. Jag saknar syster väldigt mkt just nu så det blir skoj att träffa henne igen!

http://saramartens.wordpress.com/



What if


Shoe-time

Två älsklingar sussar i sitt rum, en i sin korg å jag ska upp å organisera mina måååååånga älsklingar i sin garderob.. Självklart e det mina skor som ska få mycket omtanke en sväng!



Tyvärr e inte de här en del av min garderob... Än!
Men du hittar dem på    http://www.net-a-porter.com/


På besök i mitt gamla hus..

img_6807 (MMS)

På besök i mitt gamla hus..


Starkt ord för mig..



Insåg idag att de absolut viktigaste personerna i mitt liv går under namnet "älskling"
Brukar dröja ett tag innan man får komma in i den klubben.. Men nu har jag träffat en gubbe som blev min älskling på bara ett dygn, självklart är det superduper-gulliga Kalle som charmar allt och alla. Å bortskämd blir han oxå, men jag ska se till att han trots det blir väluppfostrad!

bred musiksmak


Helg i stugan





Jag, bruttorna och mor å far har varit uppe i stugan i helgen, jag gjorde dock en avstickare för att hämta vår lilla vovve.

Vår nya familjemedlem

Oj, vad mkt bilder man hinner få ihop på ett dygn!

Här kommer en hel bild-kavalkad på Kalle, min å sessornas nya lilla älskling!














Min bäbis

img_0073 (MMS)

Min bäbis


Gömmer mig uppe i ingenstans tillsammans m...

img_7063 (MMS)

Gömmer mig uppe i ingenstans tillsammans med sessorna..


At work


Superhumör idag!!!
Anledning: Roligt på jobbet (som vanligt), HC-party imorgon, stug-färd med sessorna på lördag ända till tisdag, å vovve på söndag!

Vilka gulliga kunder vi har! Det är alltid...

img_7044 (MMS)

Vilka gulliga kunder vi har! Det är alltid så roligt med uppskattning.


I love the smell of victory in the morning..



Löpning och styrka avklarad, nu e d frukost, dusch å jobb som gäller.. Å kvällen hemma hos bästaste Lisa och efter det med lite bokföring.. En bra dag helt enkelt, men d e ju de flesta dagarna!

Sommardag


Dagens lunch spenderades hemma hos mor och far

Fjortis



Stod och gal i duschen när jag helt plötsligt började "mmmboppa"
Men finns det egentligen nån tjej i min ålder som inte minns den här!?!

En bra dag


Längtar upp till ingenstans!! Ska nog försöka lura med mor å far med mig å tjejerna upp på söndag till måndag eftersom det är min lediga måndag, ev tar ja ledigt tisdag oxå eftersom dagis e stängt..

Dagen började bra med en löptur, skönt att va igång med beach 2011 igen..
Nu ska jag hoppa in i duschen å sen till hc för en fullbokad dag som avslutas med kurs i Uppsala.

Å självklart e ja på toppenhumör för det var ju jag som vann morgonens tävling!


Stora sessan



Idag är det stor-tjejens 5-årsdag, grattis älskling!

Bilder från helgen















gesällmodell


repris



Lagt upp den tidigare oxå men ja tycker att den e grym så den får vara med igen!

Mammas dag



Idag fyller mamma år! Sitter vid deras dator med en kopp kaffe innan det är dags för en promenad med vovvarna å ev syster..
Letade efter ett kort på mor när jag sprang på de här från en skön höst-promenad runt sjön i Högbo.

Men iaf: Grattis mamma!!!!!

Usher



Kvällens sista låt på min dator.. Nu blir det duschen å sängen. Behöver ladda batterierna för morgondagen som kommer att bestå av powerwalk, mysfrukost, kalas, gesäll och road-trip.. Fullt schema, med andra ord (vilken dag har jag inte det!?!)

snyggt

Lipsy Lace Deep Dress SEK 995, Lipsy - NELLY.COM

Window-shopping pågår..

Fredagkväll



Vilken skön dag jag haft! Känner mig så tillfreds när jag är på jobbet.. Å sen toppar vi dagen med lite fredagsmys med världens bästa småtjejer! Nu blir det på med ett par high heels, partymusik, ett glas vin å ta tag i skiten här hemma... Å ev baka bullar om ja hinner!

Dags att gaska upp sig!



Nä, nu börjar jag bli på tok för lat! Så fr.o.m. måndag e ja tillbaka på gymmet, halsont lr inte.. Så det är ingen ide att nån frågar hur jag mår för ni kommer alla få samma svar: super!
Å måste se till att få ordning på min garderob oxå.. Det är ju bara det att det är så mkt roligare när man inte känner sig fet å finnig.. tur att man vet hur man döljer det väl.

Ser fram emot en väldigt rolig lugn helg med superroliga planer.. Men det får ni väl läsa om i helgen!
Dagens planer är dagis, jobb, frredagsmys, städ, tvätt, bullbak, powerwalk å sen antar jag att jag hamnar här å inne på fejjan oxå.. Å går å lägger mig på tok för sent å sover alldeles för lite.. Men det gör inget för jag är "high on life" och har massa extra energi p.g.a. förväntningarna på morgondagen!

Känner mig lite stressad just nu.. Ska job...

img_5052 (MMS)

Känner mig lite stressad just nu.. Ska jobba, mysa med sessorna, städa huset, baka till 2 kalas, tvätta bilen och vara social.. Å allt detta har jag idag och imorgon på mig. Tur att man jobbar bra under press!


Dans-sugen igen!


Sommar



Ser fram emot vad som förmodligen kommer att bli en väldigt roligt sommar med sessorna, familj, kompisar, vovvar och andra.. Lutar åt att det blir en skön blandning av karuseller, bus, festivaler, fjällen, storstad, skogen, vin och biljard.. Planerar att tillfredsställa alla delar av mig helt enkelt! Å detta tillsammans med underbara personer..

Å ja saknar mina solglajor! (Hoppas att ja hittar på dem snart)

SMS-inlägg

img_6048 (MMS)

Haft en väldigt bra dag idag.. Varit på HC å skrattat bort större delen av dagen. Å här e dagens outfit, dock inte framifrån eftersom jag är galet obekväm med min mage just nu pga brist på tid på gymmet..


Stolt mor

Igår var vi in och besökte duktiga Sara! Å självklart tycker jag precis som alla andra föräldrar att jag har världens vackraste döttrar! Å Sara plockade verkligen fram det hos dem, tack så mkt!!



snöade in på Nickelback ikväll..


Fina

Var in en sväng på Saras blogg alldeles nyss å såg lite av "våra" modeller där.. Vilka brudar å vilka bilder! Är så roligt att ha den här möjligheten att jobba med vårat koncept och tillsammans med två helt fantastiska fotografer!




http://saramartens.wordpress.com/




Söndags-kalas

Igår var vi på kalas och firade tjejernas kusin Alva, tog några kort men de är hemma på kameran å jag sitter hos mor och far just nu så istället snodde jag två kort från Alvas mamma Annas blogg.

http://annajader.blogspot.com/


Igår kväll skulle jag kolla på helgens UFC-gala, såg nästan två matcher innan jag somnade så det blir att kolla färdigt på det ikväll.. Å jag vill inte veta vilka som vinner för det har jag lyckats undvika att se för engångs skull!

Annars e d en fullbokad dag för mig och tjejerna, men lägger väl upp lite inlägg senare.. Vi börjar iaf dagen med en promenad med bobbe och nixon..

Å idag e d den dan där jag börjar jobba för beach 2011, så nu kommer jag vara sådär tråkig med kosten och träningen igen (efter 2-3 veckors slappning på den fronten)..




Vacker låt...


Spenderat tid med far...



så just nu lyssnar jag på Travis Tritt

Min Valborg

Jag och tjejerna spenderade sista april tillsammans med mor och far i stugan..
Förmiddagen jobbade jag inne på agaton och tjejerna åkte före med mormor och morfar upp. Hela eftermiddagen var full av bus och mys och avslutades framför kakelugnen med grillning av marsmallows och sen gick vi upp å läste Kalle Anka innan alla tre somnade på tre sekunder..













RSS 2.0