god middag
kvällens käk var en riktig höjdare!
4 x 150g rostbiff
1 msk senap
2 tsk dragon
1 st gul lök
1 burk hela champinjoner
3 dl grädde
1 st köttbuljongtärning
5 droppar tabasco
1 dl rödvin
konjak, till flambering
salt
vitpeppar
soja
Salta å peppra rostbiffen och stek sen på medelhög värme i ca 3 min på varje sida.
Stänk över lite konjak och tänd på (viktigt: tänk på att stänga av fläkten innan) och låt flamman brinna ut.
Pensla köttet med dijonsenap och krydda med dragon, ta ur köttet ur pannan.
Hacka lök och stek i samma panna.
Tillsätt champinjoner, grädden, en smulad buljongtärning och några droppar tabasco.
Smaka av med rödvin, lite konjak, en matsked senap och lite soja, låt puttra i några minuter.
Lägg i köttet i pannan och ös sås över, låt puttra tills köttet blivit varmt.
Dagens vin
Voila!