matlådor
Morgondagens matlådor är fixade: Ungsbakad rödspätta med fänkål
Rödspättafilé som kryddas med citronpeppar packas in i foliepaket och får stå i ugnen i 250 grader ca 15 min
Koka ihop: saft från 1 apelsin
1 dl vatten
1 msk vitvinsvinäger
0,5 g saffran
Vänd ner: strimlad fänkål och morötter
Krydda med salt och peppar
Servera med bladspenat och ruccolasallad
Nu ska jag ut och inviga mitt nya underställ som dock inte är rosa men har åtminstone sömmar i turkos!
Rödspättafilé som kryddas med citronpeppar packas in i foliepaket och får stå i ugnen i 250 grader ca 15 min
Koka ihop: saft från 1 apelsin
1 dl vatten
1 msk vitvinsvinäger
0,5 g saffran
Vänd ner: strimlad fänkål och morötter
Krydda med salt och peppar
Servera med bladspenat och ruccolasallad
Nu ska jag ut och inviga mitt nya underställ som dock inte är rosa men har åtminstone sömmar i turkos!
Kommentarer
Trackback