blogg?

Just ja, e så dyrt att va ute på nätet när vi e i Norge men kanske gör några inlägg från mobilen.. Beror på hur dagarna ser ut, annars uppdaterar jag när vi e hemma igen..

Snart så..

Snart färdigpackad, ska få i tjejerna lunch å sen lillan i säng. Sen ska jag hämta upp bästaste Lisa, åka förbi jobbet och skriva hyresavtal, lunch å systemet en snabbis sen hem å hämta upp min familj å iväg till Norge för lite härlig weekend tillsammans med underbart sällskap!


En nyårskväll för fem år sedan

Tjej-problem!

Ska packa inför Trysil, mest underställ å myskläder.. Nyårsblåsan från syster ska med å, svårt att välja nyårs-pjucks (ja, jag tänker släpa med åtminstone ett par snygga skor och det går ej att ens diskutera!), smink-väskan e ett måste... Men jag vet inte alls hur jag vill ha håret! Så det innebär alltså att jag förmodligen kommer behöva släpa med mig allt, d.v.s. hårfön, plattång, locktång, trippeltång, hårsmycken, hårnålar, utfyllnad, verktyg, löshår, glansspray, hårspray, vax, dust it, glansserum, hårsnoddar.. Det låter onödigt tungt men e man tjej så e man å då får man väl bita i det sura äpplet, får väl se det som ett extra träningspass att släpa på väskan!

Vilken tur att snuttorna är så små för tänk va drygt gubben kommer att få det om sisådär tio år med tre bruttor som ockuperar, tja, hela huset antar jag! ;)


På humör för Corey just nu..




Å nej älskling.. Jag tröttnar nog aldrig på den här ;)

Lurad!

Vaknade upp imorse i tron att det var en vanlig onsdag i december, kan lova att jag hade misstagit mig totalt för tydligen var det julafton igen! Jag måste ha varit jättesnäll i år..


Hittade fram till syster, mkt tack vare mobilens gps!


My sis knows me! Spets, svart, rosa och sexigt.. Kan det bli bättre!?!


Å eftersom hon känner mig vet hon oxå att jag älskar att mysa omkring på kvällarna oxå!


Kom sen hem och fick öppna julklapp från gubben: Rock by Sweden-armband


Sen åkte vi in en sväng till jobbet i Gävle å dit hade min nya sax hittat!


På vägen hem införskaffades tjejmys att ha med till Trysil imorgon..

Just nu sitter jag å myser i min nya tröja å gubben sitter å firar semestern med en whisky, enjoy my love!

Road-trip

Håller på med dagens lunch för sen blir det ut på vägarna för mig och mina minsta älsklingar, vi ska försöka hitta hem till syster i Alunda.. Hmm, återstå att se om vi hamnar där!


Min kropp

Jag vet att ni är några som är lite oroliga angående mitt tillstånd, vilket är helt förståeligt med tanke på min historik. Det är som gubben påpekade igår kväll, under de åtta åren vi haft tillsammans har jag trillat dit runt 7 gånger.. Självklart pratar jag om mina ätstörningar som jag haft och som säkerligen alltid kommer följa med mig på ett lr annat sätt men nu har jag hittat ett sätt att undvika alla fällor. Jag ljuger om jag säger att jag aldrig har samma gamla tankar lite då och då, men jag ljuger däremot inte när jag kan berätta att jag har blivit så pass stark i mig själv att jag kan ignorera dessa tankar. Jag kan nu titta mig i spegeln och känna att det känns helt ok..
Självklart hittar man väl alltid saker att förbättra (den som påstår nåt annat ljuger) men det är på en hälsosam nivå.
Så just nu är jag ganska nöjd med min storlek (vikten spelar mindre roll) så min plan är att nu efter nyår så sakta öka på mitt energi-intag, missförstå inte: jag planerar fortfarande att äta nyttig, hälsosam mat (å detta av den enkla anledningen att jag njuter mer av en portion med lax och grönsaker än jag njuter av säg ett mål från mcD lr en pizza med bea).
Däremot kommer jag lägga energi på träning för att forma till de delar jag inte är så nöjd med (love-handles bl.a.)

Så summa summarum: Jag mår bra, känner mig nöjd när jag tittar i spegeln och framför allt så har jag ingen ångest beträffande maten..

Bjuder här på "the naked truth" (love-handles, mag-ärr, ridbyxlår och allt, t.o.m. en smutsig spegel), jag har absolut ingen perfekt kropp men den är min och han och jag är förmodligen för första gången på säkert 12år riktiga kompisar..

Feel-good-day

Har en sån där dag när man bara flyter omkring, ganska skönt faktiskt! Började med ett gympass inne på friskis å sen vidare till jobbet för en kort kurs/info om vår keratinbehandling.. Kan skriva lite mer om den en annan dag.
Eftersom jag har en sån slapp, skön dag orkar jag inte skriva om nåt djupt.. Kan ju bero på att jag inte är nån speciellt djup person, what U see is what U get.. Skulle nog va skönt ibland att inte va så öppen med allt men samtidigt, varför inte?
Jaja, fördriver tiden just nu med titt på bilder från galan i London.. Längtar efter att åka med sessorna till syster imorgon, men även efter att få umgås lite med Lisa på torsdag och sen några härliga dagar i Trysil.. Synd bara att jag inte har nåt rosa underställ - det skulle vart great på after ski.. För även om jag kör en helg utan brädan å fokus på sessorna istället så hinner vi nog ändå med lite after ski!


En feel-good-bild


Å samma sak men från Trysil

Dagens

Har idag börjat med min walk-in-closet.. Började med att städa ut soffa m.m. å sen har jag skissat upp och målat en "poster-bild". Jag tycker att det är så kul att ha ett stort hus så jag får några rum att gå loss ordentligt på. Det här rummet kommer verkligen att bli mitt rum så här tänker jag inte hålla mig inom några ramar!


Semester

Tydligen tar min hjärna semester samtidigt som jag gör det..


Skiss pågår, å när jag är inne i ett "konst-projekt" blir jag väldigt fokuserad på det.


Så tydligen tycker jag att 1 liter makaroner är lagomt till två tjejer på 1,5år och 4,5år..


Å till deras mor krävs visst inget mindre än 6 koppar kaffe!

Bra start på dagen

Min gubbe känner mig alltför väl, så då tar han å skämmer bort frugan på semestern


Morgondagens planer

Imorgon tar jag nog och rensar ut och börjar planera/inreda min walk-in-closet. Måste leta reda på nåt snyggt att måla på väggarna, nåt riktigt tjejigt ska det vara tror jag.
Eller kanske kör något ego i stil med dessa..





Får se vad jag känner för när penslarna åker fram!

Annandag

Idag är det alltså annandagen, den har vi tillbringat först på matkällan för sushi till mig å pizza till de andra. Efter det åkte vi in till Valbo och införskaffade tre par jeans till gubben och en skjorta, riktigt snygga kläder fick han tag på.





Bruttorna hade lite julklappar på sig idag, bl.a. snygga dojor som tomten hade med sig..






Har nu haft tre dagar med massa onyttigheter så nu ska det bli skönt att återvända till vardagen och jag längtar efter tisdagens träningspass!


Min älskade vän!




Igår var det juldagsparty med min älskade och saknade vän.. Vart lite för mkt av drickat men annars var kvällen super! Det är otroligt vad jag har saknat denna underbara människa och ännu mer otroligt hur det kan kännas precis som förut!?! Vi e så galet sjuka båda två så det kan inte bli så mkt annat än tokroligt när vi umgås.. Lisa; Love U och lovar att inte låta dig försvinna ur mitt liv igen (du ska ju faktiskt flytta hem å jobba med mig ju) ;)
Å trots att promillen var lite väl hög igår så menade jag allt jag sade och kommer ihåg vartenda ord..




Och till min underbara gubbe: Tack för att du förstår hur mkt detta betyder för mig och är så underbart snäll trots att jag kom hem snorfull! Jag skäms för det men är jätteglad över resten av kvällen.. Och jag älskar verkligen dig! Nellie hade rätt igår ;)

Julklappar

Har fått tokigt mkt julklappar, alla helt perfekta på sitt sätt. Tack alla underbara människor!!



2 partyklänningar


Halsduk, vantar och tofflor


Caramel syrup från starbucks, paradis och burk fylld med skumtomtar


Burk till diskmaskinstabletter, tvålpump och salladskniv i plast


handlotion och tvål från Odd Molly och Hand & body lotion från md formulations


Idebok om service och Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann


Klocka, halsband och armband




Detta armband e på väg hem till gula huset från http://eleven.se/
En extra julklapp från min underbara gubbe!

Julafton i bilder


Tomten kom förbi igen


Gubben å lillsessan


Brudarna kollar på kalle anka


Julparty-utstyrseln


Jag å storsessan


My big love


Överlycklig


Min stora miss poserar mer än gärna


Så här nära tomten vågade bruttorna vara iaf

Storsessan



Tycker att det är viktigt att bygga upp självkänslan hos mina döttrar. Å nu sa storsessan att det här var ett så fint kort att hon ville att jag skulle lägga upp det på min "dator" (läs blogg) så då får man väl ta å göra det.

Julaftonsmorgon

Nu är det alltså denna underbart trevliga dag som jag älskar så mkt! Stressen lyser fortfarande med sin frånvaro och jag känner mig helt tillfreds med allt runt omkring mig. Det känns svårt att försöka förklara, men just nu tror jag att jag lever i en bubbla fylld med glädje och positiv energi. Jag är ganska säker på att den nångång kommer spräcka men fram tills dess tänker jag bara leva i nuet och njuta av tillvaron. Jag kommer att fortsätta omge mig med människor jag tycker om och som jag blir lycklig av att vara med.


Vid frukost körde vi trollstilen



Så hur ser vår julafton ut?
Jag började med lite frukostmys med två troll-sessor och plock av den sista städningen.
Nu är det dags att sätta mig själv å tjejerna i badet för att sen se till att vi får något ok att ta på oss.
Sen kommer mor å far för lite förmiddagsmys å sen ska lillsessan sova middag och jag fixa med det sista för julbordet.
Sen dyker svärmor och svärfar upp till julbordet (ev oxå svägerskan med karl), sen tror jag det blir kalle på tv och om jag inte har räknat helt fel så borde tomten hunnit fram till oss lagomt till kalle är slut..

Resten av kvällen planerar jag att bara mysa omkring med mina underbara älsklingar..

Lite väl lugn kanske



Sitter å märker att jag nästan somnar här framför datorn, sen märker jag vad jag lyssnar på för musik oxå så då e ju inte det så konstigt kanske om man slocknar.. Men e en trevlig grabb som sjunger iaf ;)

Var är stressen?

Känner att jag egentligen kanske borde vara stressad just nu eftersom det verkar vara så det ska vara men den vägrar helt enkelt infinna sig! Ska plocka ihop lite i köket, dammsuga golvet, fixa laxen och potatisen, bada mig själv å prinsessorna, julstyla oss.. Sen tror ja inte att det e så mkt mer, jo förresten! Måste ju skicka gubben till affären oxå. Men känns som om det e lugnt så jag fortsätter nog att bojkotta julstressen..


Missade tomten när han va här, va nog lite snål tycker jag men han brukar ju köra flera släp så det blir nog mer till morgondagen. Det märks ju tydligt iaf vilka två familjemedlemmar som varit snällast i år..

Tillbringade dagen tillsammans med en supertrevlig vän i valbo och fixade de sista sakerna, tyvärr gick inte hennes shopping riktigt hundra men jag är väldigt glad över att få umgås med henne. Blir roligt med lite? party tillsammans på juldagen!
Eftermiddagen spenderades med familjemys uppe i soffan och kvällen har jag å gubben tillbringat med lite jul-fix uppblandat med uppesittarkväll..

Nä, man kanske ska gå å ta tag i köksplockningen å sen krypa ner i sängen..

Semester

Haft roligt idag igen.. Tänkt va skönt det är att varje kväll känna sig nöjd med dagen som varit, gissar att en hel del av min positiva sida kommer från endorfinerna ja får från träningen. Jag har så mkt energi nuförtiden och det känns som om ja typ alltid har ett leende på läpparna.
Så denna positiva dag började med ett besök på gymmet följt av en knökfull dag på jobbet. Det var en superavslutning innan semestern som börjar imorgon!
Saxhölster och effilersax hade kommit igår och jag hoppas att den vanliga saxen finns där på tisdag när ja ska in på en liten "kurs".
Nu ska jag koka på en kopp med grögg för att fira semestern!

Brors grögg-recept:

0,5l saftglögg
0,35l silverrom
0,15l amaretto






julklappar

Har redan fått två julklappar som jag är supernöjd med!










Den översta blir nog nyårsblåsan och den längst ner blir nog partyblåsan..

En last



Har fastnat i denna serie. Lite väl mkt chic-varning men jag står för det ändå.. Får nog ta å önska mig en box lr två när ja fyller år, tur att det bara är 23 jag blir annars hade det nog varit lite pinsamt: vuxna kvinnan ska kolla på gossip girl!?! Vad ska folk tro!

Snodde bilden från http://robinebremer.blogspot.com/ som dessutom verkar dela min kärlek till high heels!

hmm


Hockey




Jag till stora sessan: Älskling, det luktar hockey av dig!
Gubben: Hockey?! Menar du svett??

Det är alltså vad jag associerar svett-lukt med. Hockey.. Å svettiga benskydd, å damasker, å axelskydd.. Å färgerna blå, vit å grön. Måste vara skadad från uppväxten med hockey-brorsor!

Å helt plötsligt känner jag ett sug efter allmänhetens-åkning..

Ett pass kvar till semester

Idag har varit en helt vanlig vardag igen, började med lite? skottning för att få ut bilen för att sen bege sig till gävle för ett gympass följt av en dag på salongen. Var nästan beredd på att behöva våldgästa någon av mina arbetskamrater eftersom det kräksnöade så mkt!
Har nu bara onsdags-passet kvar sen e d semester fram till 4 januari, ska bli så otroligt skönt att få slappa å bara njuta av vardagen tillsammans med min familj å med vänner! Vem vet, man kanske kan flirta till sig en dejt oxå..

Som de flesta redan märkt mår jag tokigt bra just nu (å för er som inte är säker så vet ni det nu å jag e inte sjuk på något sätt) men jag har ett stort problem: jag kan inte finna lusten till att koka knäck å baka lussebullar, hur gör man då? E det tillåtet att köpa lussebullar lr kommer inte tomten till mig då!?! Å får man trots att man e vuxen snika åt sig lite knäck av mor!?! Men jag lovar att åtminstone koka och grilljera skinkan å införskaffa alla nödvändigheter till julbordet, å jag kommer att fira både jul och nyår lika glad som alltid men lite mindre stressad skulle jag tro.. Å till alla mina godisätande nära å kära: alladin-asken e väl oxå julgodis va?


inspirerad

Har lagt märke till ett starkt samband mellan min kreativitet och mina städdagar.. Hmm, undrar vad det beror på? Måste nog vara den totala glädjen jag ser i att städa..
Så nu mitt i städningen fick jag ett infall att göra en rosett-styling. Å då var det ju bara att fortsätta med lite make oxå..


Mina två sessor




Julklapp till mig själv

Är som en liten flicka på julafton just nu.. Kan knappt vänta på mina nya saxar som förhoppningsvist kommer nångång i mellandagarna, konstigt egentligen att det kan vara så roligt med nya verktyg!
Köpte en i samma modell som jag klipper med i gävle, alltså samma som på bilden. Sen vart det en effilersax oxå, även den från schwarzkopf. 


Dröm-önskelista

Alsine Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM

Nelly MakeUp 120 Palette SEK 299, Nelly Beauty - NELLY.COM Natasha Dress SEK 449, TFNC - NELLY.COM Midge Skinny Wm Raw SEK 899, G-star - NELLY.COM










http://www.bellagio.com/hotel/penthouse-suite.aspx


Sitter å drömmer mig bort på dessa sidor:
http://www.victoriassecret.com
http://www.agentprovocateur.com/
http://www.net-a-porter.com/
http://nelly.com/se/kl%c3%a4der-f%c3%b6r-kvinnor/

Tjejmys



Har haft en eftermiddag med tjejmys.. Hemma hos oss innebär det partymusik, high heels och dans. Dagens dresscode bestämde storsessan att det var nattlinne. Myset avslutades med alla tre uppkrupna i mammas fotölj för att titta på ett avsnitt av Hanna Montana.
Nu ligger sessorna nedkrupna å ska sova å ja myser med lite glögg å tjejmusik, å det lät som kvällens planer låg på nån b-rulle.

Lördagsmys

Hemkommen från jobbet, slängt i mig lite käk och slappar i några minuter medans sessorna sitter i badet. Tänkte nog ta å ev fixa nåt sorts julgodis. Beror väl på vad som finns här hemma vad det blir, marsipangrisar kanske..



Dagens käk


Fixade inköp av ny mössa i torsdags, mkt nöjd med den!


Ska plocka upp tjejerna nu å sätta igång att mysa här hemma!

Fredag

Började dagen med ett härligt stjärt- och mag-pass på friskis som jag redan känner träningsvärk från. Sen hade jag återigen en trevlig dag på jobbet och kvällen har jag tillbringat med älskade syster-yster som hade med sig en tokigt snygg klänning till mig i julklapp. Den blir juldagens party-klänning.. Nu ska jag nog snart hoppa ner i sängen så jag tar mig upp till jobbet imorgon..


Yey! Idag kommer syster hem.. Hoppas att d...

img_0233 (MMS)

Yey! Idag kommer syster hem.. Hoppas att du vet att jag verkligen älskar dig!!!


Kom hem!!!


Saknar dig syster!

Nyårslängtan..



Sitter å tittar på lite gamla foton och får sån längtan till Trysil, nyår så smäller det..

Dagens uppdatering

Morgon: klockan 5 för att få i mig kaffe, upp prinsessorna, iväg till mormor å morfar å vidare till stan för att möta upp tjejerna från jobbet för ett gympass (rygg, axlar å triceps)

Jobb: återigen en dag där man lämnar salongen med ett leende på läpparna

Kväll: Slappning på hög nivå med "hemma-manikyr"


Går upp kl 5 för att hinna med gymmet före...

img_4002 (MMS)

Går upp kl 5 för att hinna med gymmet före jobbet..


snygga ögon








Förhållanden som tar slut.. Kan de bli bra igen?

Har en städdag vilket för med sig mkt funderingar.. Tänkte ta och skriva av mig lite om en sak; det är nämligen såhär att jag förut hade ett underbart förhållande som jag/vi lät rinna ut i sanden och nu idag är jag väldigt ledsen för det eftersom vi matchade varandra så perfekt. Jag hade alltid tokroligt i hennes närvaro och för henne kunde jag verkligen berätta allt utan att bli dömd (och tur e väl det för det finns mkt sjukt med min personlighet). Hon var alltid så glad och sprallig men kunde även ryta ifrån ibland oxå, hon var min stöttepelare, bästa vän, partypolare, hångelkompis.. U name it! Idag bor vi inte ens i samma stad och det tycker jag att är otroligt tråkigt för jag vill gärna att vi hittar tillbaka till varandra igen eftersom jag vet vad vi haft och saknar det så otroligt mkt! Sen är det extra jobbigt att tänka på att det förmodligen var mitt fel att det tog slut, men jag tänkte att jag tar och erkänner dessa känslor och hoppas att hon kan förlåta mig.. Jag hade en period där jag hade svårt att hitta balansen att fortsätta vara "Jenny" samtidigt som jag var mamma men känner nu att jag är på rätt köl, att jag har insett att för att kunna vara mamma-Jenny måste jag få vara bara Jenny oxå.
Jaja, djupa tankar såhär på lunch en tisdag men om du läser det här så vet du vem du är och jag vill bara hälsa att jag tycker om dig och saknar dig! Å hoppas att du kan förlåta mig...


En bild från förr (tänker alltid på min fotograf när jag ser den här)

ny tatuering..

Har funderat ett bra tag på att gadda mig igen, ju mer ja tänker på det desto större blir suget (å, nej.. Jag vill inte ha hela kroppen full, d e grabbarnas jobb d.) Men den som jag har gått å funderat på ett bra tag nu e ett par riktigt sexiga ögon med sug i blicken och de vill jag ha på nedre delen av nacken/övre delen av ryggen. Gäller bara att hitta möjlighet att lägga pengarna på det och dessutom de rätta ögonen med det där riktiga suget, får nog bli tjejögon eftersom de är sexigare..


Superdag!

Har haft en sån där superdag idag! Är ju en tokigt social person men även sådana behöver pusta ibland och idag är det precis vad jag har gjort.. Började dagen med fix av mor och fars hår inför jul, sen ner på banken för företags-fix å sen vidare för en ensam-dag med shopping så nu bör alla julklappar vara så gott som färdiga. Fick även lite firma jobb gjort där på waynes, ska införa det som tradition att fixa sånt på ett fik. Nu har iaf namnet gått igenom oxå så nu har jag alltså ett företag som heter "Jenny-Anns klipp"..
Slutet på eftermiddagen var vi på dagis för att lyssna och se på alla fina lucior och tomtar.
Kvällen tillbringas med titt på Knight & Day.


Storsessan ställde snällt upp och sjöng


Men lillsessan ställde inte på några som helst vilkor upp på nåt som
innebar att vara mer än en cm från morsan

julbord

Nyss hemkommen från julbord i högbo, riktigt bra klass på det faktiskt.. Å nu e man mätt i typ en vecka känns det som!






Dagens

Dagens humör: Uppåt

Dagens hälsocheck:
Bortsett för halsont så på topp

Dagens borde: Massor: städa, tvätta, träna, slappa

Dagens outfit:
 Ej bestämt än så just nu i slapp t-shirt och knästrumpor

Dagens planer: Julmarknad och julbord

Dagens fundering:
 What to wear?!? Men hinner även skicka några funderingar till huruvida GSP vann nattens match..

Dagens beroende: Kaffe (helst starbucks)

Dagens längtan: Konstigt nog så längtar jag till onsdagens träningspass

Dagens lektyr: Orkar inte läsa nåt idag (på sin höjd twitter isf)



http://spiderchick.nu/




Rihanna



Är inne i en period med mkt Rihanna (uppblandat med lite hårdare musik)

Facebook bling





Har fixat lite "bling-bling" till facebook och google.. 
Hittade det här: http://www.freecodesource.com/facebook-layouts/

Varit lat ett tag..

Vet inte riktigt va jag gjort nu på slutet.. Jobbat, tränat, umgåtts o.s.v.
Har kommit igång riktigt med träningen nu så det känns superkul, skönt att ha mina underbara kollegor att köra tillsammans med. Allt blir ju så mkt roligare tillsammans med vänner!

Fick för ett tag sen en ny ansiktskräm från en försäljare som de hade tagit fram och ville få lite feedback på innan de släpper den (om de gör det) och nu äntligen har jag lyckats testa den. Var en återfuktande ansiktskräm med tanning-effekt, den doftade väldigt gott, var mjuk och lätt att få in i huden men tyvärr är ja lika fisblek som vanligt. Så jag antar att om de tar bort ordet self-tan på förpackningen skulle jag vara nöjd med produkten men nu när de orden står där så blir det inte lika positivt.. Men är i behov av en ny ansiktskräm så om nån har några tips tas de gladeligen emot!

Ska ta å spackla på fejjan nu medans scarlett sover middag så vi kan ge oss ut på lite ärenden sen..



Budget-skuggor som jag ramlade över förut, helt ok tycker ja..

glögg



Har värmt på lite saffransglögg från blossa, första reaktionen var väl att det var ganska smaklöst.. Det kan dock bero på olika saker; att jag är så tok-täppt i näsan att ja knappt kan andas, att jag är "hög" på impregnering eftersom jag nyss gått över skorna med det eller så helt enkelt att det inte är nån höjdarglögg..

Idag har jag och prinsessorna spenderat hela eftermiddagen i valbo köpcentrum, hade en riktigt mysig stund tillsammans och det verkade som de tyckte likadant. Man är ju inte alltför bortskämd med sån tid längre, det mesta försvinner på jobb, mat, städning m.m. men idag sköt jag på städningen för att få den tiden med dem, får väl ta igen det imorgon istället. Livet är ju trots allt mer än en rent hus..

sista dagen

Färdigjobbad i sandviken för i år, nu blir det gävle 80% och semester på resten.. Sen är jag tillbaka på Hair Company den 4 jan, roligt roligt!

Gårdagen då bestod av jobb på Agaton Sax, käk (abborre) på brända bocken, Brynäs-Färjestad (inte Frölunda) med dryck, Helt enkelt och avslutades på Heartbreak.. En helkväll alltså, roligt men e lite seg idag (e ju trots allt inte 20 längre).

Imorgon blir det tjejfilm och glöggprovning tror jag, om inte min gäst kan komma får jag väl ta en egen tjejkväll med samma innehåll.. Har köpt hem några olika glöggar som jag e sugen på att testa så det får det bli. Men före det ska jag och mina prinsessor ha en mysdag i Valbo..

Nytt brev på posten

Idag fick jag hem F- & A-skattesedeln så nu snart så, kommer att bli så roligt! För er som inte vet så är det inte så mkt som händer, jag ska fortfarande vara anställd inne på Agaton Sax i Gävle på 80% (d.v.s. 4 dagar i veckan) men sen kommer jag att hyra stol på Hair Company på tisdagar hos Sofia och Madde och det känns superkul!

Idag bjöds det på hotellfrukost inne på Clarion i stan och sen kurs innan det var dags att ta hand om lite kunder. Vi tycker att det är bra att försöka ha lite/åka på lite kurser/utbildningar/visningar ibland så att man utvecklas inom yrket. Var en givande kurs och även om man vet mkt om det som sades så är det alltid bra med lite uppfräschning av kunskaperna, det skulle även bli en uppföljning och fördjupning på detta i januari så det är bra oxå.

Kvällen måste tillbringas med hårtvätt och förberedelser eftersom det imorgon blir hockey+mat+vin med tjejerna.. Det innebär att det är min andra Brynäsmatch den här säsongen, då får vi nog ta och väga upp det genom att åka med gubben och prinsessorna på en Leksandmatch i januari-februari lr så..



Corey Taylors jullåt, inte precis det bästa han gjort men kan inte hjälpa att jag lyssnar på den.. Det är ju ändå Corey liksom..




RSS 2.0