Romantik

Här hemma flyter allt på som vanligt. Missade tyvärr boxen igår, får kanske övertala K att vi lägger ut mattorna en stund i köket ikväll så man får göra av med lite energi.
Lilltjejen hade feber igår, verkar vara piggare idag så det är ju skönt.
K är på jobbet, bilen e på lagning, S sover middag, N tittar på playhouse disney å ja förbereder till födelsedagsfirande (tittar recept), plockar och tvättar innan det är dags att lämna N på dagis å ta sig in till jobbet..

Är så skönt att ha en sån underbar man, han gör så många små saker för att underlätta för mig! Jag är inte en sån där tjej som är speciellt romantisk av mig å vill ha blommor och sånt tjafs.. Istället kan jag bli överlycklig för andra saker. Som t.ex. igår när lilltjejen va dålig å K åkte och handla, jag hade inte koll på alvedonen men det hade tydligen han så han köpte hem en flaska för han visste att det typ va slut.. Då när jag packade upp kassen och såg flaskan (medans K var ute med vovven) då kände jag att jag älskar verkligen den här mannen ;)
Likaså kan jag känna detsamma när vi tränar tillsammans eller brottas/slåss.. Det är sånna saker som jag uppskattar och prioriterar. Sen är det ju så att jag blir ju inte ledsen om han nångång har köpt blommor till mig, men jag blir lika glad av att inte få några heller ;)

rolig förmiddag

Haft en liten lagom trevlig förmiddag bestående av barn-gnäll + att stortjejen lyckades låsa min mobil så jag fick tillbringa över en timme till att säkerhetskopiera, återställa, ominstallera och synkronisera.. Så nu går man å håller inne på lite, tur att det är box ikväll så man får slå ut lite aggresioner.. Men ja hade iaf en bra myskväll me gubben igår ;)

skön helg

Har haft en lugn skön helg här i gula huset. Lördagen va det filmtittande som stod på schemat (district 9 hette den visst), ingen toppen-film men ja somnade iaf inte. Igår gjorde vi just inget speciellt alls, ja å K tog en match å ja slog huvudet i golvet så då tröttnade ja och gick å hämta hans present, så han fick den en vecka för tidigt men d lär ju inte spela nån större roll. Han verkade bli väldigt nöjd med mitt påhitt: en riktig kampsportsmatta.
Sen åkte ja å K´s syster och mor på ett intensiv gympa-pass. Sen va d slappning för resten av kvällen.

I morse va det upp i vanlig tid (fem) å bara slapp framför tv, ända tills ja insåg att ja helt glömt bort att lill-tjejen skulle va vid bvc 09.30 (då va kl 09.16) så d va bara att ringa en snabbis efter mormor å morfar eftersom K går förmiddag den här veckan.
Sen när mor å far skulle hem igen ville absolut N följa me dem så nu e d bara ja å minstingen hemma å vi ängnar oss åt tvättning och lek/mys.

Vargavinter

Är en riktig vinterdag ute.. Är så man längtar till fjälls, skulle va kul att ta på boots å bräda igen. Får försöka flirta lite så kanske man får me sig K på en dag i kungsberget, bara det att ja vet inte riktigt när det skulle passa. I veckorna jobbar man ju, nästa helg är det födelsedags-förberedelser (städning å matlagning) +firande, helgen därpå e d let´s dance å scar symmetry.. Hmm, kanske om sisådär tre veckor då? Om inte bror har kalas dårå ;)
Ikväll blir det mys med nån Peter Jackson film, får se hur den är, förmodligen inte i klass me sagan om ringen..

inväntar fredagsmys

sitter å slappar å inväntar kvällens hockeymatch vilket innebär fredagsmys för mig å K. Just nu är han ute och skottar lite snö eftersom det öst ner hela dagen, själv sitter ja och funderar på att gå upp och titta en sväng på let´s dance så man iaf har koll på vilka som e med till den 5/3 då det bär av till huvudstaden för att se det live..
Har så mkt som händer här framöver så har bestämmt att festen med gamla klassen (10 år sen högstadiet) får stå åt sidan eftersom det inte är något av det andra som ja vill flytta på.. Synd, men samtidigt känner jag att kvalitetstid med familjen går före!
Så mitt schema framöver består av: visning, 30års-firande, let´s dance, scar symmetry, kamelot.. Å sen ska det säkert till en möhippa oxå! Å två prinsessor som fyller +resten av släkten.. Är skönt att iaf ja hoppar över att ha nån födelsedag i år! E ju smidigt så när man fyller samma dag, så i år fick det bli K´s dag. På köpet står ja kvar på 25 då ;p

En ny upptäckt (heureka!)

Har idag hittat lite av mina muskler, skönt att de behagar att börja titta fram igen (har saknat dem!) Idag blir det inget pass, men ja känner att ja gärna hade tagit ett, får istället bränna lite kalorier tillsammans med dammtrasan, snabeldraken och mopphinken. Ska försöka leta mig ut på en långpromenad tillsammans med vovven oxå.
Börjar ana att ja är lite stressad angående födelsedagen. Vaknade inatt vid halvtvå eftersom jag lärade tydligen just där å då fundera på mat.. Ibland är man allt bra knäpp, iaf så lyckades ja inte somna om före tre. Ja, har man inte barn som väcker en på natten så får man väl fixa det själv.
Funderar lite på dagens mat, är alltid lika svårt! Men jag tror att dagens val faller på cesar-sallad.
Måste även förbi mor å far å kolla k´s present så det stämmer, så man hinner fixa till det om det skulle va nåt fel men det får vi hoppas att det inte är..

Kan lägga in ett dagens tips oxå: scar symmetry och hypocrisy på maxim i gävle 6 mars

trött idag

Idag har jag en sån där kväll när man är helt slut på krafter. Är väldigt skönt det, speciellt när det beror på träning! Var å körde ett box-pass idag igen, men nu blir det vila från passen till söndag då det är dags för intensiv-gympa.

Haft två dagar nu med arbete, i onsdags hade vi en liten fotografering till hemsidan, tycker att det är lite smådrygt med såna kort (speciellt när man inte är nöjd med kroppen) men men, e ju såhär man ser ut just nu så d e bara till å ställa upp!
K är iväg på sista natt-skiftet nu (jippie!!) så åter igen är det bara vi tjejer här hemma.

Tittade alldeles nyss på repris av ett gammalt "du är vad du äter"-program med Micke Syd + frugan. Där kan vi snacka skillnad! Vart faktiskt lite avundsjuk, skulle inte va helt fel att träna med en pt. Får kanske skicka K på en utbildning (hehe).
Men just nu bär det av mot sängen för lite välbehövlig sömn efter en bra dag på jobbet och ett skönt tränings-pass.

Känner mig tacksam idag!

Så har K åkt till jobbet å ja å tjejerna är själva hemma igen, men e bara tre nätter kvar nu sen får ja ha min älskling hemma på nätterna igen! Trodde aldrig att det skulle kännas så tungt att ha honom borta, borde ju inte va det eftersom man ändå bara sover men det är något som saknas. Jag kanske har blivit ett "flockdjur" som vill ha koll på medlemmarna i min flock. Men från fredag har jag honom hemma igen, oj va han kommer att få kramas då!

Idag vart det ett box-pass som jag är nöjd med. Är skönt när man känner att flåset är på väg tillbaka! Sen får vi se på torsdag om ja hinner med box då oxå eller om det blir push istället kanske. Är tur att jag älskar att träna (eller främst "kicken" man får av det) så kanske ja klarar mitt mål med "beach 2011". Som man ser ut just nu får man nog hålla sig i vassen eller t.o.m. i badkaret! Men jag vart väldigt nöjd faktiskt när ja ställde mig på vågen i helgen (1,5månader sen senast) och den visade på en minskning på 10kg.

Imorgon väntar jobb med bästa brudarna! Tänk va skönt det är att man har ett jobb som man trivs så bra med å arbetskamrater som är helt underbara att man t.o.m. längtar till jobbet!
Känner att jag är väldigt lyckligt lottad med underbar familj, släkt, vänner och arbetskamrater. Är så glad att jag varje dag kan gå omkring med ett leende på läpparna och anledningen att jag kan det är alla underbara människor omkring mig! Inte minst min man, en underbar människa rätt igenom som alltid ställer upp och stöttar mig! Jag är så otroligt glad att jag har denna sexiga, snälla man i mitt liv och att vi tillsammans har fått två så underbara flickor som skänker oss så mycket glädje och många skratt varje dag!

present: check!

Har en uppåt dag idag.. Har nog dels med att göra med att scarlett har slutat med sitt nattmål så nu e d sömn från ja lägger mig till fem-sex på morgonen. Det är absolut nåt ja kan leva med ett bra tag framöver!
Idag står det tvätt, handling, promenad, städ, pulkabacken å träning på schemat..
Det ringde en man alldeles nyss om älsklingens 30-års present, den skulle komma på torsdag, så det är ju super! Behöver man inte tänka nåt mer på det sen, iaf inte före den 2:a mars. Får se om han kan lista ut vad det är.. Kan säga att ja blir super-förvånad om han gör det..


Måndag kväll

Sitter å fördriver lite tid framför datorn innan man ska krypa ner i sängen.. Det är måndag så min älskling har precis åkt iväg för att göra veckans första natt-skift, men nästa vecka e d två-skift som vanligt.. Om man bortser från pengarna så kommer det att bli underbart skönt! Blir roligt att hinna med nåt annat än bara skift-byte här hemma ;)
Börjar även att så smått fundera över vårat (mest gubbens) kalas, inser att det börjar bli hög tid att ta tag i städningen här hemma ordentligt! Vet inte varför men har haft en riktig down-period beträffande den :( Antar att allt annat runt omkring tagit för mkt krafter av mig; jobb, träning, diet å resten av tiden har man försökt umgåtts med familjen så mkt som möjligt. Men har börjat rensa så smått så innan helgen ska det se helt ok ut här hemma e min plan ;)
Nu ropar sängen på mig så det är väl bara till att lyda..

Välkommen till min nya blogg!

Jenny kallas jag, lever ett vanligt svensson-liv i en liten stad. Här kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord som händer mig och intresserar mig..
Bor i en villa som rustas lite då och då, har en underbar man och två underbara döttrar. Familjen består även av en gammal men ganska pigg vovve.
Jag jobbar som frisör, men bara 50% just nu eftersom jag oxå är hemma och är mammaledig med vår minsta tjej som blir ett i sommar, största prinsessan fyller fyra i vår.
Har varit tillsammans med min man i sju år och som de flesta par blir man väl lite influerade av varandra så kampsport och hårdrock (metall) har blivit stora intressen, även träning i allmänhet är något jag tycker om..

Ja, fler saker dyker väl upp under tiden man skriver antar jag, men det är lite om mig i.a.f. ;)

RSS 2.0