just nu



Som sagt: tjejkväll framför datorn..

tom i skallen..

Har haft en dag på jobbet som kräver extra mkt koncentration och då även extra energi så kvällen tillbringar jag med riktiga tjejsaker på datorn, så som att kolla in hm's nyheter.. Laddar batterierna till morgondagen och sen blir det mammaledighet med inskolning i två veckor, ska även försöka hinna med lite höststädning här hemma och lite friluftsliv tillsammans med prinsessorna (det är så trevligt att vara ute i skogen och andas in lite frisk luft)..
Men det blir en annan dag, just nu är det dessa som gäller istället:


Visit hm.com



hemma

har nu "landat" efter ett jobb-pass i gävle, fick mitt nya schema och kan ärligt säga att jag tycker att det ska bli riktigt skoj att "komma tillbaka" till verkligheten och jobba riktigt igen.. Måste vara ett tydligt tecken på att man har valt rätt jobb (plus har oerhört bra arbetskamrater).
Gjorde en smörgåstårta nyss till gubben för att fira, ja vad? Kanske bara att vi tycker om varandra, det kan man väl oxå fira?! Oxå vet jag att han blir så glad när han får det och jag tycker om att se honom glad!
Här är några bilder från gårdagens skogspromenad tillsammans med mor och far..








köksrust

Jag och gubben ska börja med köksrust, först ut är nytt kylskåp och frys (två stora och vita) så om nån ser nåt bra erbjudande på sånt får ni gärna tipsa oss..

bakis?

haft en superslö dag, är nästan som om jag skulle vara bakis (bara att det kommer en dag försent).
Tog oss iaf iväg till Högbo tillsammans med mor och far. Prinsessorna fick mata änderna lite och sen gick vi svängen runt sjön.


Min underbara man vet att jag har en svaghet för dojor så därför fick ja införskaffa dessa skönheter! Är nu mina favoritskor och kommer att bäras flitigt..











Bilder från dagen

ufc

sitter här med gubben å tittar på nattens gala på hans dator samtidigt som jag slösurfar på min. Nu är det mindre än tre veckor kvar till Londonresan och oj vad jag längtar! Det enda som blir lite segt är ju att vara borta från tjejerna så länge, blir ju tre nätter utan dem! Tror vi kommer hem ganska sent på söndag oxå så då har de säkert redan somnat men kommer nog be mor att natta dem i sina sängar så jag får träffa dem så fort de vaknar..


Jag i min "bad boy"-tröja

födelsedagsfirande

Igår var vi ett gäng som var ut och åt och firade svägerskan som har fyllt 25. Var en trevlig kväll tycker jag..
Just nu sitter jag här och ignorerar att det är stökigt i några minuter till.. Väntar även på prinsessorna som sovit hos farmor och farfar.


Fina födelsedagsbarnet och min älskling


Glad tjej!

ärliga 4-åringar

Det är så härligt med småtjejerna, min äldsta prinsessa är i en väldigt rolig ålder när det kommer mkt roligt ur munnen.. Hon tycker att jag har en gammal mage (skrynklig pga viktökning å nedgång +bristningar) och "hoppig" stjärt (skumpar när hon knuffar den).. Sen är båda prinsessorna väldigt intresserad av hår och smink (fått från mor sin?!) så stortjejen har fått lite hello kitty smink (ögonskugga och läppglans) och en dag satt de båda i hallen framför stora spegeln och fnissade, efter ett tag kom först lillan och sa så stolt: titta här! Hon var alldeles full med ögonskugga i hela ansiktet, efter kom storasyster helt "spacklad". När jag sa att de var fina sprang de tillbaka till spegeln och stod som två stolta prinsessor och betraktade deras verk (helnöjda!).
Imorse satt jag upp håret på båda och då bar det direkt av till spegeln igen, jag tycker att det är viktigt med självförtroende och uppskattning så jag försöker uppmuntra dem så mkt jag kan och det är så roligt att se deras nöjda ansikten när de tittar sig i spegeln..
Just nu har jag två locktänger som ligger i köket och kan knappt vänta tills sessan vaknar imorgon och ser dem.. Gissar att det är lockigt hår som gäller imorgon på dagis!




rastlös

Har insett att nu när jag inte har nån vovve här hemma så blir jag väldigt rastlös framåt tre-tiden på dagarna och känner att jag måste ut och göra av med lite energi. Idag vart det en tur runt elljus-spåret här hemma tillsammans med tjejerna och mor. På vägen hem fick även minsta promenera så hon och storasyster hittade alla vattenpölar som fanns, det är underbart att höra när de leker och skrattar tillsammans!
På förmiddagen var vi en sväng till min mormors grav och sen bakade jag och största tjejen medans lillan sov middag. Vi slängde ihop två nya (för oss) sorter, moccanystan (kaffe) och kryddmuffins (pepparkaka) och de vart riktigt goda.








Vardagen rullar på..

Har idag kört ett storkok här hemma, matlådor till nästan hela veckan fixade(bara fredag kvar)! Det vart pasta+senaps&vitvinssås med kött till gubben, såsen m kött+sötpotatis till mig. Så gjorde jag även en form med kålpudding, receptet skulle vara till 4 pers men jag skulle snarare kalla det för ett helt kompani nästan..
Åkte en sväng till Högbo tillsammans med prinsessorna och min mor där vi gick en sväng runt sjön.
Har även kört en "storhandling" idag, slank ner ett par saker i kassen för att förgylla vardagen lite. Nämligen pasta-bilar till tjejerna och rosa soppåsar till mig!
Nu blir det snart filmkväll tillsammans med min underbara gubbe..




mannen i mitt liv!

Känner mig så lyckligt lottad som har lyckats träffa den perfekta mannen för mig, som förstår mig (oftast bättre än jag själv gör), stöttar och bara ser till att mina dagar fylls av glädje och kärlek.. Jag och våra prinsessor älskar dig så otroligt mkt!


från en dejt-kväll i somras

foton

Så är man här och slappar igen då! Jag sitter här med gubben och en kopp te bredvid, inväntar kvällens film på femman, 300.. Ett måste för mig ikväll! "Klädde" en brud på förmiddagen, vart supernöjd både jag och hon tror ja. Tyvärr tog ja inga foton, måste bli bättre på det!
Har väl egentligen inte så mkt att säga idag så jag slänger in ett gäng foton från de senaste dagarna istället..












tyst i huset

Sitter och slöar framför datorn, tjejerna sover, gubben kom precis ner efter en "powernap" å ja har precis smällt i mig några godisar.. Funderar faktiskt på att ta mig ut för en liten promenad, gå nånstans där ja inte brukar kanske. Kanske passar på att ta med kameran oxå.
Har börjat på en fotovägg i trappen (lägger upp bild senare), än så länge är det bara tjejerna som finns i ramarna men jag hoppas att vi åtminstone kan få kanske ett kort på mig och gubben tillsammans. Måste bara hitta nån som kan ta det, hmm kanske svägerskan..
Nä, nu snörar ja på mig skorna (dåligt samvete från godiset kanske?)!!!


helgen vart en baksmälla..

hade en tok-lugn helg eftersom jag när jag stod och jobbade fick hög feber och frossa, så ja såg till att ta mig igenom de kunder som var kvar och sen hem till min älskade familj och försöka bita ihop vilket gick ganska ok ända tills tjejerna låg i sängen. Sen var det som nån slog mig i skallen med en stor trä-klubba och jag vet inte riktigt hur men jag tog mig till sängen och slocknade, gubben hade tydligen gjort detsamma i soffan.. Vi skyller på förra veckans händelser! Så tyvärr lärade vi byta ut den planerade kvällen tillsammans med svägerskan och hennes fästman till sömn.

Men en rolig sak som hände förra veckan va iaf att min pärla kom hem! Är supernöjd med den, tyvärr fick ja inte använda den så mkt i helgen då men idag har jag och tjejerna varit ut på lite shopping och cruisat.



Shoppingrundan gjorde vi eftersom ja sett en snygg body på ginaT´s hemsida http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#product_116072
men den verkade inte finnas i valbo tyvärr, istället kom jag hem med ett par nya höstpjucks från scorett.



Nu har jag suttit å surfat lite å tittat lite vovvar så nu e ja väldigt sugen på en liten bichon frise, dom är ju bara för söta! Vi får väl se när gubben ger grönt ljus för ja kan säga att jag personligen verkligen saknar att ha en vovve här hemma, det är ju ett sånt underbart sällskap och jag tror att en sån liten vovve skulle passa oss bra..

tråkiga bilder..

Har suttit å tittat igenom lite bilder och ja tror nog att ja bara har såna där ja ser trött eller uttråkad ut.. Får nog ta å skaffa några där man ser någorlunda ut iaf, kanske kan ta nåt imorgon med min nya fina bil!

Jobbig dag..

Idag har våran underbara vovve gått ur tiden, det var nog det jobbigaste jag varit med om! Gråter lite då och då, som när vi kom hem och jag insåg att han ej va hemma, när jag plocka undan hans tält eftersom jag inte stod ut med att se det utan han i det, när lillsessan åt och som vanligt när hon blivit mätt började slänga ner det som var kvar till gubben men istället för att han kom och åt upp det lärade jag torka upp det eller som när storsessan frågar var han är någonstans och jag måste svara "i himlen".
Trots att det är väldigt tungt just nu så känner vi att vi tog rätt beslut, han har tyvärr inte varit "sig själv" sen i vintras..
Men jag tycker att det är väldigt skönt att jag kan säga att det är ändå värt all den här sorgen för han har skänkt oss många underbara år innan som jag alltid kommer att bära med mig!
Jag är inte helt främmande för en ny hund heller, men inte just nu utan isf när man har mkt tid till en valp och allt vad det innebär. Men isf kan jag helt ärligt säga att en helt annan sorts hund, förmodligen en liten en eftersom det aldrig någonsin finns någon som kan "ta Pans plats" så därför vill jag inte ens försöka med det utan ge den nya en chans isf att skapa sin egen plats!

Å som om det inte var tillräckligt jobbigt idag med vovven så framåt eftermiddagen vart storsessan så dålig att vi vid halvsex åkte till familjeläkarjouren och sen vidare till kirurgobservation på akuten och kom hem igen vid halvelva.. Inte så oväntat slutar jag därför kvällen med en fruktansvärd huvudvärk..



Våran underbara gubbe, här var han ca 4 år gammal

afton-stassen på

Lillsessan slumrar i sängen, gubben å storsessan bubblar i karet, vovven är promenerad vilket innebär egentid för mig. Vilket i sin tur innebär mys-morgonrock och tofflor på, te på "bryggning" och eftersom det är lördag lyxar jag till det med en ansiktsmask!
Vi var ut med svägerskan o fästman på nån sorts "låd-letning" idag, tror det heter geo nånting. Var faktiskt ett trevligt tidsfördriv, liksom lättare att ta sig ut när man har nåt "uppdrag" att utföra. Måste nog kolla med dem va appen heter till det så kanske jag kan lura med mig min familj ut några flera gånger..



Ungefär såhär härligt sliten ser jag nog ut nu (plus en ansiktsmask då)

Bounty hunter

Gubben var så underbart snäll å hyrde film till mig igår! Så jag satte på mig min sköna morgonrock och tog plats i min stora fotölj och kolla på en "lagom-rolig-tjej-film" med två toksnygga skådisar. Tycker att det är helt sjukt hur snygg Jennifer Aniston är, hon skulle lika gärna kunna vara 25år! Å Gerard Butler hade en sån där roll där jag tycker han är som bäst: tränad, lite sluskig, mansgris. Då är han i sitt esse.
Sammantaget kan jag väl säga att det är väl ingen fem-stjärnig film men helt klart sevärd, skulle nog gärna se den igen en grå, syssellös dag..


Vilken dag!

Vaknade upp med en gigantisk klump i magen.. Våran lilla gubbe (vovven) har varit dålig de senaste dagarna så idag var vi in till vetrinären, det var skönt för jag var lite orolig att inte få honom med hem men han kan tydligen vara kvar hos oss åtminstone ett tag till. Jag vet att det så småningom kommer den dag då vi måste ta det svåra beslutet att ta bort honom (om han börjar lida av sina "ålders-symptom") men just nu njuter jag bara av all tid jag har tillsammans med honom. Tänker varje gång när vi är ute på våra promenader eller cykelturer på vilket underbart sällskap han är, han finns där i närheten och är glad men låter mig ändå gå tyst med mina tankar i huvudet och bra musik i öronen. Han kommer verkligen att bli saknad när den dagen kommer men det vill jag helst inte tänka på nu!
Förutom vetrinären har jag dessutom hunnit med att "bli med bil" idag oxå. Jag skrev ju om den underbara skapelsen som jag såg i måndags, var och testa den idag och jag vart helt såld! Det var helt enkelt min bil, och den fick godkännt av älsklingen oxå. Så fr.o.m. nästa fredag står det en röd tjejbil parkerad bredvid gubbens blåa v70
Så klumpen i magen är nu borta, fick tyvärr istället spänninghuvudvärk men den försvinner ju lätt med hjälp av en huvudvärkstablett. Antar att det var en massa orosmoment som försvann å då protesterar kroppen med huvudvärk som ett tecken på att inte uttsätta den för det igen!



mina prinsessor och lilla gubben..

RSS 2.0