Tidsinställt

En torsdags lista.

Vad gör du just nu?
Tränar

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag gissar att jag börjar så smått att förbereda för julen som stundar med allt skojigt som kommer med den..

Vad ångrar du, om något, i livet?
Ångrar aldrig något, försöker bara att blicka framåt med förväntan!

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Allt beror väl lite på tillfälle.. Stads-mys kommer att tillbringas i strumpbyxor, klänning, snygga pjucks och någon av mormors kappor, tid i backen i min vanliga utstyrsel och på skoter (som jag gissar att jag kommer spendera iaf lite tid på) överlåter jag åt bättre vetande!

Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Mina sessor 2. Kaffe 3. Choklad

Har du någon dold talang?
Jopp

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen:  Jobb, mys med sessorna och besök hos svärmor och svärfar
Nu i helgen: Lördag jobb och sen halloweenparty, söndag tvättdag och kalas 

Vad har du på dig just nu?
Leggings, body, stickad tröja.

Bästa skönhetsknep?
Motion och sömn

Vilka är dina dagens planer?
Efter träningen lite förberedelser för helgen och sen mys med gubben 

Vad äter du helst inte?
Tomat 

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
Ingen dagligen..

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Jo

Bästa staden/landet du besökt
Rom

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Väldigt blandat, senaste tiden har jag hört Fergie flera gånger

Tror du på gud?
Tror på mig

Vad är din största rädsla?
Förlora de jag älskar

Nämn en sak du aldrig provat på:
Snus

Vilka är dina favorit namn?
Nellie och Scarlett såklart! 

Hur/Var vill du bo i framtiden? 
Kvar i Sandviken med min familj, men skulle gärna ha en liten stuga i Bjursås oxå att tillbringa semestrarna i.

Suddiga bilder på aftonens fix.


Direkt efter jobbet tog jag en snabb vända på affären.


Sen hjälpte far mig med detta, gissa om ja e nöjd!

Radhuset

Insåg att jag har inga bilder alls på hur det ser ut här hemma.. Får fixa till lite sånna sen å lägga upp.

Förberedelser



Har en vecka i förberedelsens tecken med mkt stress men samtidigt mkt skoj!

Har idag flängt runt med hjälp av mor å far å fixat det sista till min utstyrsel samt andra saker som behövs här hemma, imorgon efter jobbet väntar nog lite borrning, plugning, och uppsättning av "hyllor" till de snyggaste skorna iaf. Får nog be farsgubben om lite övervakning gissar jag.
Å pumpa! Jag får absolut inte glömma bort pumporna. Å att skicka gubben till systemet för lite inhandling av vuxen-dricka.

I söndags tog vi en impulsiv road trip till Bjurs å hälsade på svärföräldrarna, var alldeles för länge sen å både jag och prinsessorna hade en supertrevlig dag!

Gårdagen tillbringades först på Agaton och sen buss till sthlm för essential looks-visning på Berns, var hemma igen strax före ett..

Lördagkväll



Haft en riktigt bra dag, som avslutas just nu med lite mys på olika sätt med tjejerna (barnkanalen, fotografering, spel på iphonen, bloggande och lyssna på musik). Sen när tjejerna kommit i säng tänkte jag öppna en flaska bubbel och utmana Jonas på alfapet.

Work..

åker in tidigt till storstan så jag hinner med lite ärenden på stan innan det e dags för styling på Agaton..
Vet egentligen inte varför men idag verkar humöret va på topp hos alla tjejer i familjen, ett säkert tecken på det är att det lyssnas på musik å dansas. Nellie tittar på mamma å snappar upp minsta lilla grej så nu dansas det med pointade tår. Men när hon e på väg att svänga sig nerför stolpen i trappen säger mamma stopp!


En bild från Åre

Önskelista



Snälla tomten: det här önskar jag mig i julklapp!

Bild från tradera..

Är lite småkär..

...i den här musikvideon!



TGIF

Fredagskänslan är svår att slå! Det är så underbart att jobba fredagar, speciellt efter lunch när man känner att helgen närmar sig. Sen spelar det ingen roll om man jobbar på lördagen lr inte för man har ändå helg känns det som. Just den här lördagen väntas det lite jobb med Du!-stylingar för mig å Malin.. Resten av helgen blir en mys-helg med tjejerna, gubbarna å älsklingen. Vi ska väl testa lite å fixa lite inför nästa lördags inflyttnings/födelsedags/halloween-fest. Fick hem maskerad-dräkterna idag å ja e helnöjd med min! Festen e på lördagen, å just den lördagen e totalt fullbokad, först på Agaton för jobb, sen Dinali för make up å styling å sen hem för att partaja.. Tur att det är halloweentema på Dinali så ja kan va utklädd redan där!

Just nu är sitter jag uppkrupen i soffan med en filt över mig å två hundar som värmer mig på varsin sida under filten, sessorna ligger uppe å sussar å Jonas e i Hofors å tittar på hockey. Jag letar som en galning efter en pimp-käpp så om nån har koll på var man får tag på en sån får ni gärna tipsa!




http://www.google.se/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/21t2rB-D%252BRL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/Party-Supplies-R-Us-Pimp/dp/B001O9LE5Q&usg=__naeExsmw0wpg2t-Vx5kLAQMcG1g=&h=300&w=300&sz=4&hl=sv&start=1&zoom=1&tbnid=p8FQ5oBnaTsfeM:&tbnh=116&tbnw=116&ei=e8ahTo7WCsn54QS4qMD9BA&prev=/search%3Fq%3Dpimp%2Bcane%26hl%3Dsv%26sa%3DX%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1

Ändrade planer

Hade spinny-pass igår med Angelica som ledare, skitskoj! Men träningsvärk idag å gissar på ännu värre imorgon.
Passet slutade sent så jag var hemma i viken till 22 ungefär, hade planerat att åka förbi mor och far å hämta upp pissenisse och eftersom lilltjejen har fått höstblåsor skulle båda prinsessorna vara hos mormor å morfar idag. När jag väl kom dit var ja ner till sessorna för att sno en puss men då var de båda så dåliga så då kunde ju inte mammahjärtat åka hem utan dem! Sagt å gjort: torsdagens tillagning av korvgryta byttes ut mot mys med sjuklingar och fredagens powerwalk med pissenisse resulterade i fix av korvgrytan å nu mys med febrig stortjej i soffan med en kopp kaffe i väntan på att lilltjejen ska vakna så vi kan åka till mormor och morfar å jag till jobbet.
Så jag gissar att storasessan oxå fått en släng av höstblåsor så då blir det väl inne med mys hela helgen.

session med sara

här e en bild från när ja å syster var ut till sara i älvkarleby å lekte lite..



personligen tycker ja väldigt mkt om den!

http://saramartens.wordpress.com/

Höststädning och maskerad

Idag hade vi höststädning på jobbet, det är så underbart skönt att få det så fräscht.

Jag å Jonas lade nyss en beställning på halloween-kläderna, så nu fattas bara lite besök på olika secondhand-butiker för att hitta en accesoar till mina kläder.


http://www.etrendstore.se/

Imorgon blir det först jobb och sen direkt till Dinali för första passet med spinny & transitions, nu när man dessutom är noga med kosten igen så hoppas jag att det går ganska ok att komma iform igen!

gjorde den här säsongens första chailatte å mös med här framför datorn ikväll, så nu känner ja att vintern närmar sig! Jag hoppas verkligen att det blir rikligt med snö i år. Å dessutom hoppas jag på att få åka skoter för första gången i mitt liv.

Fördriver tiden

Min lilla sessa är sjuk idag så just nu när hon sover lite fördriver jag tiden här en stund innan jag tänkte köra lite magträning å strechning.. Å det görs självklart till lite partymusik för att komma i rätt stämning.


Trött med huvudvärk idag..



Sitter hemma hos mor å far å gör lite efterforskningar för morgondagens påhitt tillsammans med snygga Carolin..
Carolin har blivit en nära vän som jag känner att jag har mkt gemensamt med å alltid skrattar massor tillsammans med. Å så blir det extra roligt sen när hon får sin julklapp, oj va skoj vi ska ha då!!!

snart jobb



Jag älskar vintern å nu börjar det verkligen kännas i luften att den är på intågande.
Nu ska jag alldeles snart bege mig mot Gävle och dagens jobb, "mormor å morfar" ställer upp som hundvakter medans husse jobbar på förmiddagen.

I´m back..

Inflyttad å på gång.. Dessutom känner jag återigen att det är roligt med bloggen så framöver kan ni vänta lite mer händelser här! Slänger upp en bild som symboliserar ganska mycket av vad jag tillbringar min tid med för tillfället, både jobbmässigt och privat.
Annars lägger jag mycket tid på mys med min lilla familj! Som sagt, bilder kommer sen.

RSS 2.0