Jobbat på agaton två dagar nu, tycker verk...

img_6807 (MMS)

Jobbat på agaton två dagar nu, tycker verkligen om mitt jobb! Idag hade jag en dag med mycket "sax över kam". Måste bara säga tack till min underbara syster som låter mig låna "gula blixten" och därmed gör min pendling riktigt behaglig! Idag när jag kom in till salongen insåg jag att mina nycklar låg i andra jackan hemma, det var lite tröttsamt men som tur va så började min kollega samtidigt som mig å slutade efter mig så då löste det sig ändå. Efter jobbet svängde ja in till Ikea för att köpa rullgardiner så det blir lättare för prinsessorna att sova. Väl på parkeringen stängde ja av bilen, drack upp mitt kaffe och insåg sen att även mina kort var i jackan här hemma så det va bara till å starta bilen å ratta hem. Sen tog ja å vovven en promenad å nu ropar sängen på mig så det är väl lika bra att krypa ner, då slipper jag dessutom se oredan här hemma som det ska tas tag i på fredag!


Tv tittande pågår.. Är dock inte nåt s...

Tv tittande pågår.. Är dock inte nåt speciellt bra som sänds, har precis sett "svenska Hollywood fruar". Måste erkänna att jag tycker att Maria Montazami är väldigt trevlig och oförargelig. I helgen som var va ja å syster ut på krogen, träffa en hel del gamla klasskompisar så de va roligt.. Träffade även på min gamla "bästis", det var väldigt roligt för jag har tänkt på och saknat henne väldigt mycket senaste tiden.. Hoppas att vi kan försöka återuppta kontakten för oj va roligt jag hade när ja va med henne! Idag har det inte hänt mycket: 8km promenad, mys med tjejerna och kvällen försvann på storkok.. Imorgon och på onsdagväntar jobb i Gävle, långdagar.. Torsdag är det salongen i Sandviken som står på tur, sen är det påsk och långhelg för hela familjen vilket förmodligen innebär mys med tjejerna och rust på huset. Förhoppningsvis klämmer jag å gubben in några träningspass oxå :)


Vaknade upp idag med träningsvärk i stjärt...

img_0522 (MMS)

Vaknade upp idag med träningsvärk i stjärten eftersom jag har börjat kommit igång med löpningen igen.. Fick dock lätt bort den med min dagliga förmiddagspromenad med vovven.  Sen var det dags för en heldag på jobbet. På lunchen slank ja in till jobb-grannen "Not naked" å köpte två partytoppar. Älskar hennes kläder! Jag hittar alltid nåt när jag är där, idag vart det ett svart långt linne med tryck å en rosa top med tryck och nitar.. Lägger ut bilder imorgon på dem. Hon skickade även med en "bad hair day" mössa från "Rut m.fl" som jag lovar att kommer att användas flitigt här hemma både av mig och min kära man. Kan säga att ca 60% av mina nya inköp av kläder sker på Not naked å resterande 40% på mmawarehouse.com (bh inhandlas på Donna som oxå precis som not naked är en liten butik i Sandvikens centrum) Imorgon ska jag å syster ut på krogen, det ser jag verkligen fram emot! Nu blir det fredagsmys med lite premiyum å "when I met your mother"


Igår hade vi kursdag på jobbet. Är så ...

Igår hade vi kursdag på jobbet. Är så roligt och inspirerande att göra lite sånt ibland, är viktigt inom frisöryrket att se till att utvecklas och hålla sig uppdaterad på trender och sånt. Jag tycker att det är bra med modet och trenderna nu eftersom det oftast finns nån som passar just dig. Säsongens trender som vi fick presenterade för oss igår var: uniform (militärisk kakhi) cyber sport (färgglad sportstil) punk goddess (kvinnlig punk) boudoir (sensuellt franskt) och new rebel (grunge). Så som sagt; det finns något för alla! Personligen kan jag nog ta till mig lite från nästan alla fem trenderna..


Skön måndag

Är fortfarande förkyld så ingen träning på en vecka nu! Håller på att förgås av abstinensbesvär, men har försökt att lindra dem med 8km promenad dagligen i några dagar nu (går sådär måste ja säga). Har idag tillbringat dagen med lite fix av naglarna, städning å bara umgåtts med mina tjejer. Å så en förmiddagspromenad med raised fist i hörlurarna, kvällspromenixen tog jag tillsammans med syster :D
På tal om min syster så tänkte ja lägga upp en bild på hennes hår eftersom ja är rätt så nöjd med resultatet vi fick fram när vi gick från mörkbrun till "redhead" på henne.
Imorgon är det kurs på jobbet, det ser jag verkligen fram emot men nu är det upp till soffan å titta på ufc fight night som gäller!


Intensiva veckor

Har ej skrivit på ett tag nu eftersom vi har haft fullt upp med lite gott å blandat.. Först åkte vi till Trysil för att fira älsklingens 30-årsdag, det var hur lyckat som helst å ja fick stå på brädan för första gången på tre år! Det gick mkt bätttre än ja trodde faktiskt.
Sen när vi kom hem åkte jag tillsammans med två arbetskamrater och en försäljare på let´s dance, det var riktigt roligt att se live. David är ju super som programledare och Jessica är ju super-snygg. Tycker faktiskt att hon ser bättre ut i verkligheten än på tv. Hade tur att K var på konsert samma kväll så då fick vi åka med honom hem, otur för honom dock att vi (läs jag) hade fått i oss nåt glas för mkt.
Sen var det nog en helt vanlig vecka med jobb å träning och allt sånt så den bara sprang förbi..
Den här veckan började med att småtjejerna vart dåliga, de är på bättringsvägen nu iaf så det är skönt. Torsdagen spenderade jag tillsammans med syster och K´s syster där vi lekte modeller för en dag på "the Studio". Så nu har jag åtminstone några bilder på mig själv som ja tycker att är helt ok..
Sen fredag (igår) va vi tre tjejer som var dåliga här hemma men idag verkar det som om det bara är ja som e kvar på "sjuklistan" iof låter väl inte K hundra heller.. Men ja satsar på att åtminstone va frisk på tisdag när det blir kurs på jobbet.. Så helgen blir superlugn med filmtittande och sömn på schemat. Hyrde tredje stieg Larsson filmen, law abiding citizens och någon komedi med vince vaughn.. Återkommer med åsikter ;)

RSS 2.0