Jag älskar dig!


Å jag hoppas att du vet hur mycket jag uppskattar allt du gör och sättet du är på..

Måndag igen




Va fort tiden går! Nu kommer den här veckan igen utan mina tjejer å med mycket jobb..
Jag har haft en helt underbar helg tillsammans med alla mina älsklingar å längtar redan tills nästa sån chans kommer!

Höstmarknad

Idag hade vi en riktig mysdag uppe i Högbo med stora sessan, lilla sessan var hemma med mormor och morfar å hade glassmys.


Snabba vändningar


Skulle egentligen på kräftskiva med brudarna på HC idag men jag fick ändra mina planer så nu blir det mys med stora hjärtat istället. Får ta igen det med bruttorna sen i gröna huset istället!

träning!

Var idag på en prova på-klass med poledancing hos Dinali i Gävle å ja kan bara säga en sak: görskoj!!! Så ja anmälde mig på engång till nivå ett-kursen.
Annars e d inte mkt nytt under solen.. Leker livet som vanligt med lite småutflykter å mkt mys med mina sessor.. slänger upp några bilder från senaste veckan.



En ruggig morgon..


Hamnade vi på en promenad..


För att försöka vakna till lite!


Åkte en kvällstur på järnvägen i Jädraås


Bakade en tårta helt utan anledning


Tog en morgonpromenad medans husse jobbade


Klippte och färgade håret


Fixade till naglarna


Lekte paparazzi..


Medans andra jobbade!


Satt sminkmodell..


När mina underbara tjejer "övade"

viloläge

Snurrar på som vanligt här hemma med jobb, tjejer och vovvar.. Dock e  stora tjejen lite sjuk så tiden framför datorn är vääldigt begränsad.
Å vill träffa systeryster igen!
Men annars leker livet å ja e glad å sprallig.


Kräftskiva för nån helg sen..

Mixed

Har en dag med blandade känslor, tror att jag snart har gått igenom de flesta känslomässiga tillstånden. Jag har varit glad, lycklig, förväntansfull, kärleksfull, harmonisk, ledsen, orolig, stressad, lugn..
Men ser man till det stora hela så mår jag otroligt bra!


Kvällslek i Högbo


Love


Saknar


Träningsabstinens


Har drabbats av träningsabstinens blandat med att jag är trött på att vara lat och onyttig.. Ja, nu får det verkligen räcka! Jag meddelar här å nu att min sommar är officiellt över, å jag hälsar hösten välkommen. Nu blir det till att gå ut i skog och mark med bär och svampkorgarna i högsta hugg å dessutom blir det morgonmotion i form av powerwalks och löpturer. Inköp av träningskortet får vänta tills Jonas oxå bor här i stan.
Är nu tillbaka i vanliga jobbvardagen igen, var väldigt tungt idag men nu e d gjort så nu ser jag verkligen fram emot hösten på jobbet oxå. Å ja måste säga att det är väldigt skoj att man har arbetskamrater som man trivs så bra med! Å att man dessutom har så många å man trivs jättebra med allihopa (hc, agaton & fotograferna).

Nyinflyttad



Idag hände en väldigt oväntad sak. Jag har sagt till Jonas flera gånger att hemma hos mig får inga hundar bo i garderoben, punkt slut - inget att diskutera *envisheten själv*
Så idag tog Barney lite egna initiativ, han såg helt enkelt en öppning i min skogarderob (typiskt, av alla ställen!) och masade sig ner på det hårda, trånga golvet. Han var t.o.m. försiktig runt mina skor, han har nog precis som Kalle snabbt insett att det är inget att leka med! Jaha, så länge inget konstigt här, alla vet ju redan att Barns sover i garderoben liksom.. Nä det chockartade i hela historien stod inte Mr B för utan det gjorde tydligen jag, jag har helt utan minsta problem flyttat på skorna, placerat dem obekvämt å istället preparerat golvet i skogarderoben med Bs täcke. Så jag antar att han har bestämt sig för att flytta in här å jag antar att jag har välkomnat honom med öppna armar!


Dags att komma tillbaka..


Den enda av min älsklingar som e här just nu..
Mina underbara döttrar är med sin far å släkt på den sidan på solsemester och jag hoppas att de har det jätteskönt och roligt men jag saknar dem redan trots att det bara gått ett dygn sen de var här!
Jonas och Barney håller hus i Falun så jag och Kalle får hela sängen för oss själva, men det bör erkännas att jag mkt hellre delat den med dem.
Men men, inget ont som inte för nåt gott med sig: jag saknar mina rutiner och min vardag sååå mycket så jag och Kalle har nu bäddat ner oss för en relativt tidig kväll och satt larmet på 06.00 för en långpromenad före frukost. Imorgon blir det en sväng till stugan när Jonas kommer hit. Vi ska hämta lite saker och förbereda lite för vår flytt som närmar sig med stormsteg! Ett extra plus är ju att syster och Jakob oxå ska dit så då får jag träffa dem igen!


Varför lär jag mig aldrig att känslorna in...

Varför lär jag mig aldrig att känslorna inte försvinner bara för att man tänker på annat? Har försökt att förtränga jobbiga känslor med långpromenad och tvättning av bilen men nångång blir man tvungen att sätta sig ner å då sköljer känslorna över en.. Men det är bara att bita ihop, acceptera smärtan och hålla ut ett tag så är det snart passerat och jag är lika lycklig igen som jag var för några dagar sen!


Har en trött kväll som följde efter en int...

img_8258 (MMS)

Har en trött kväll som följde efter en intensiv dag.. Haft en riktigt bra stund med mina barns far med lite praktiska saker uppblandat med trevligt umgänge, mkt på jobbet, mysigt med sessorna, trevligt med mor å far å just nu myser ja me Kalle-plutt i väntan på att min gubbe ska komma hit å kramas med mig. Å imorgon vankas det umgänge med världens bästa syster!!! Saknar henne igen trots att det bara var tre dagar sen vi sågs nu, sen e ja nog extra känslig just nu å eftersom sessorna ska till sin far imorgon kväll å va där i 2 veckor och jag längtar redan efter dem!! Mina underbara hjärtan...


Favorit just nu



Rumpa-låten!


Impulsiv - nöjd!


Är väldigt nöjd med gårdagens "impulsiv-färgning". Det känns som att färgen matchar mig perfekt, både mot hy och personlighet..

Dåligt med uppdatering..

Är inomhus så lite nu under semestern så får inte så många chanser till uppdatering, eller det är väl inte riktigt sant.. Jag prioriterar tiden inomhus på annat (matlagning, filmmys osv).
När vi är ute gör vi lite allt möjligt, många småutflykter till olika närliggande pärlor och badstränder.
Idag väntar nog en liten badtrip till bjurs å sen en picknick vid källslätten.


RSS 2.0