En lugn period

Tar det lugnt utan ork till just nånting, tycker att det är så skönt att sväva omkring här hemma med min familj.. Har mkt som flyger runt i skallen oxå så jag försöker att koppla av med lite med ljudböcker i lurarna..


Idag hämtade gubben sin "ungkarls-fotölj" som det var 14 veckors leveranstid på, jag hade t.o.m. hunnit med att glömma bort den! Älsklingen är nöjd och det är ju det som är huvudsaken, så ikväll ska han inviga den med lite koll på film tillsammans med mig.


Vi har "killers", "remember me" och "prince of persia" hemma, vore det upp till mig så skulle det bli "remember me" eftersom jag är i en löjlig tjejperiod men det är ju inte gubben så det blir nog "prince of persia" istället.. Me, myself & I får väl ta en tjejkväll nån dag i veckan tillsammans med "R-Patz".

Tjejfilm

Händer inte så mkt här hemma, vi myser och bara är.. Jag har besökt gymmet den här veckan (tokigt skönt) och kan knappt lyfta armarna just nu. Igår kolla jag och älsklingen på Robin Hood (även om jag somnade) och just ikväll har me, myself & I en tjejkväll med nyss avslutad titt på twiligt (tredje på en vecka) och ska nu upp och kolla på New moon (tredje där oxå).. Antar att de filmerna + eclips blir min julklapp från gubben i år. Hmm, undrar vad jag ska ge honom som är lika bra!


London dag 3


Det obligatoriska besöket på starbucks (oj vad jag saknar en caramel macchiato om dagen)


Restaurangbesök före galan


Bilder från galan:








Testat ny behandling

EMK från Revlon professional, vårdande keratin-behandling som minimerar frissighet, återuppbygger och förnyar håret på djupet..
Ostylat före och likaså efter, på mitt hår märks det stor skillnad på kvalité.




gårdagens visning

Betyg ok




Sitter å myser med ljudbok och en kopp te,...

Sitter å myser med ljudbok och en kopp te, hemkommen från en visning och laddar inför morgondagens träning..


London dag 2

Jobbar heltid nu och är trött på kvällarna så det blir dålig uppdatering just nu men här kommer fredagen i London i bilder..


På starbucks



Utanför british museum (märk vakten påväg mot johanna som
"förstör" mitt foto)



British museum



Earl's court



Weight-in för Alexander Gustafsson



Med älsklingen på fan expo



Löjligt glad bredvid Punkass


På hotellbaren


Happy hour med mousserande


Det ser inte så smakligt ut kanske men är förmodligen det godaste
jag ätit nån gång; wild pigeon

lite london

Är fortfarande helt förlorad i twilight, men slänger in några bilder från dag 1 på resan så länge..


I väntan på flyget




Ombord


Italienskt käk efter installation på hotellet


Betyget var väl godkänt men inte mer..


Efter lite shopping tog vi ett besök på starbucks


Besök på funland


Trötta påväg tillbaka till hotellet.

Läser twilight-böckerna.. Återkommer om nå...

img_1228 (MMS)

Läser twilight-böckerna.. Återkommer om några dagar! Använde tyvärr inte mobilen en enda gång i London så lägger upp kort från kameran inom en snar framtid istället.


På g

Sitter här nysminkad med tandborsten i munnen, ska upp å väcka gubben om sju minuter och passar på att slänga upp ett inlägg. Åker om typ 40 minuter, först för att pussa prinsessorna sen hämta upp våra medresenärer, kaffestopp och sen arlanda.. Har med kameran så bilder kommer upp när vi e hemma igen men skickar nog någon uppdatering genom mobilen även i helgen..


Fredag!

Har haft en sån lugn dag idag så jag är absolut säker på att jag har glömt nånting superviktigt! Det går så bra med inskolningen så jag får mkt tid själv här hemma (känns nästan olagligt att vara hemma utan barn). Nu är tjejerna hos mormor och morfar och jag väntar in älsklingen för en "putsning" och inköp av lite småsaker.
Kvällen spenderas med en film, det är skönt med fredagar! Av nån konstig anledning är jag helt säker på att det är fredag idag så tänk bara va skönt det kommer att bli när jag går in på min tredje lördag i rad (den som är den bästa dagen dessutom!)


Resfeber?

Kluvna känslor rusar runt i mig just nu, kommer sakna mina underbara småtjejer nåt otroligt mkt! Samtidigt tycker jag att det ska bli otroligt skönt att komma iväg med min älskling och få vara ett par igen, få umgås med suveräna vänner och ägna fyra dagar till att göra roliga "vuxen-saker" (alltså som inte bara går ut på att underhålla våra prinsessor). Men det är tur att fyra dagar går fort och rätt vad det är får jag mysa med tjejerna igen!
Börjar känna yttepyttelite stress, är en hel del att göra imorgon men tyvärr har ju dagen bara 24 timmar. Det är skönt att det går så bra med inskolningen så då hinner jag nog stuva iordning en hel del när tjejerna är där.
Men nu ska jag nog gå upp å fortsätta att välja (lr snarare inte välja?!) outfits.. Å sen var det tydligen fotboll som gällde ikväll, jag kan ju alltid passa på att sortera tvätten då.


Här är två bilder som speglar tjejernas personligheter väldigt bra


Lilltjejen som älskar att hitta på bus hela dagarna
och hon tycker om att få folk att skratta!



Stortjejen som är en riktig primadonna, hon tycker om allt "tjejigt"
som smink, kläder, skor (high heels ofc) och hon älskar att posera!

en dag med dålig karaktär..


går här hemma i djupa funderingar: undrar om det är så smart att äta godis såhär två dagar innan man ska åka till london? Förmodligen inte! svarar jag mig själv..
Sekunden senare stoppar ja in en ny godisbit i käften å fortsätter med städningen. Ibland roar jag mig själv så bra

inte som planerat..

Jag och gubben hade idag bestämt oss för att ta en familjeutflykt till högbo, förmiddagen började som vanligt med den enda skillnaden att lillsnuttan var ovanligt gnällig så jag lade henne för att sova middag tidigare än i vanliga fall.. Medans hon sov satte jag igång med tvätt och plock å förberedelser för utflykten, de planerna krashade ganska rejält när snuttan vaknade och spydde ner hela spjälsängen. Verkade iaf inte vara magsjuka utan snarare slem (har varit tokigt förkyld sen i torsdags). Hon var iaf ganska ok så hon och stortjejen fick följa med ut på en eftermiddags-kvällspromenad till underbara syster eftersom jag skulle låna lite kläder av henne inför resan så jag slipper shoppa nu innan!


På väg hem från syster i kvälls-solen



Nu håller jag på med outfits till resan men har väldigt svårt att
bestämma mig, jag får nog sova på saken..

familjedag

Idag är det lördag och alltså en slappis och mysdag med familjen (oftast iaf).
Jag och tjejerna började dagen med tända ljus och frukostmys följt av veckans höjdpunkt: lördagsgodiset!!






Mest för att jag skulle få sminka mig ifred en stund.




Sen väckte vi grabben som tog sovmorgon och gick på 2-årskalas för tjejernas kusin.



Efter kalaset var det bara slappt hela dagen med hemlagade hamburgare, titt på film och surfande på datorn..
Samlar kanske krafterna inför nästa helg då det bär av till London, kommer verkligen att bli skoj!
Kvällen kommer jag nog att tillbringa hoppandes mellan tv, dator och tvättstuga.. Måste ju se till att allt är rent och struket till på torsdag, även tjejernas kläder måste ju vara packade eftersom det blir fyra hela dagar hos mormor och morfar (även om de i värsta fall faktiskt kan gå hem och hämta nya).

Bröllopsdag



Idag är det 4 år sedan jag och älsklingen gav varandra dessa ringar och skrev på ett intyg att vi ville leva tillsammans som make och maka.. Måste säga att det har gått riktigt bra hittills och jag hoppas att det fortsätter så. Dagen har vi firat med: gubben har jobbat, jag har skött inskolning och städning. Nu ligger snuttorna i sängarna och sussar så nu lyxar vi till det med lite pizza och sen tror jag ev att jag slår på stort och tar även lite glass..




Och till gubben: Jag älskar dig!

tidsfördriv

Sitter här och leker med lite bilder. 2 olika motiv som jag ändrat lite på.








Grym sångare och låt


the naked truth (pinsamma bilder)

Jag har under året försökt ta tag i min kropp och livsstil, gubben som är smart sa till mig att jag måste fota för att riktigt kunna följa utvecklingen.. Har varit lite dåligt med det men har iaf några att jämföra med och nu när jag ser det så här så känns det ganska bra iaf, även om jag inte är i hamn än!


Januari. Efter 2 barn +x antal godispåsar för mkt!


Idag. Piggare och gladare(oftast)



Januari här oxå..


Idag. Av nån konstig anledning tycker jag om min mage trots bristningar,
rynkor och att den inte är platt. Måste vara p.g.a. vad den har innehållit!



Det här var nog mars skulle jag tro, redan här hade det hänt saker..


Idag (snygg bena på håret!)

Kan avsluta med att jag har ingen aning om viktnedgången, vet att jag startade på 95+.. Sist jag vägde mig(mer än en månad sen) låg jag på 67 och jag hoppas på att vara nere mellan 55-60 nästa sommar.
Storleksmässigt hade jag vid start ca 46 och nu ca 38..

Blandat från dagen

En blandad kompott av bilder tagna under dagen.




Måste erkänna att jag är väldigt avundsjuk på storsessans röda, glänsande gummistövlar!



Storsessan: Mamma, är det en katt?!
Jag: Nä älskling, jag tror att det är en mård eller kanske iller..

Nån som vet?








I början när vi var uppe i Högbo var stora tjejen jätterädd för
änderna men nu matar hon dem utan problem







Kanelbullensdag

Insåg att jag är ju mammaledig och det är kanelbullensdag, alltså finns det inga argument att inte baka men det blir vaniljbullar istället för kanel.. Fick slänga ihop en kladdkaka oxå så stora tjejen fick "slicka skålen"..


Inskolning

Idag har lillsessan haft första dagen på inskolningen och det gick jättebra. Hon hade ingen som helst tid att lägga nån energi på mor sin utan fullt upp med att kolla runt och leka..


Trötta men laddade för dagis




Ändrade planer..

90min kvar till filmtittande så slänger upp några fler bilder.


en promenad i början av sommaren


Trysil-kort


Grisslehamn


hjälper till att hängatvätt..?


pepparkaksbak


tittar på tv


nyduschad

filmkväll

Haft en slapp söndag tillsammans med min familj, tjejerna ville inte göra just nånting förutom att titta på tv (blir så ibland eftersom de typ aldrig hinner det i vår vanliga vardag) men det gjorde inte mig nånting eftersom jag haft en liten down-dag. Skulle egentligen ha städat men kände absolut inte för det så sköt det till morgondagen (tog bara det allra viktigaste som disk och plocka ihop kläderna till tvättdag).
Har nu suttit och lekt med lite gamla bilder, är ganska roligt faktiskt!










Snart blir det filmkväll med min älskling


Biltvätt

Eftermiddagen spenderade storsessan hos farmor och farfar medans jag, gubben och lillsessan hade biltvätt här hemma.
















Sen är det ju ingen lördag utan lördagsgodis!


Högbo

Var i Högbo på förmiddagen men glömde kameran hemma, fick några bilder med sämre kvalité i mobilen iaf..










lagom musik såhär en lugn fredagskväll


fredagsmys

Vi har jobbat endel för våra rutiner gubben å jag men måste säga att nu när de sitter som en smäck är det helt underbart! Jag/vi har så mkt tid över till "annat" så jag har blivit en riktig njutningsmänniska. Efter läggning av prinsessorna hamnar vi antingen tillsammans här i "kontoret" framför våra datorer med lite småsnack och slösurfande/spelande eller om det visas något bra på rutan däruppe så hamnar vi tillsammans där i soffan/fotöljen för lite myspys-tittande på tv.. Låter kanske inte superroligt men för mig känns det helt underbart just nu, å så kan man ju liva upp det nångång ibland med nåt party eller liknande.. Annars på helgerna tycker jag allra bäst om att umgås med min underbara familj och vara ute i naturen (synd att inte gubben delar natur-intresset med mig dock).
Idag är det alltså fredag och enligt våra rutiner blir det då fredagsmys efter dagis och innan läggning med nåt litet snacks och det är mkt uppskattat, det brukar oxå bli lite dans och sång i köket till olika barnvisor.
Nu har jag även lyxat till det med fredagsmys för mig idag bestående av godis, bubbelbad, hårtvätt(försöker hålla mig till en, max två ggr/vecka) +inpackning och nu sitter jag här bredvid älsklingen med en ansiktsmask på mig och sippar på en kopp vaniljte med honung och mjölk.. Det är sådana småsaker som förgyller svenssonlivet!


Vårat mysiga (och ganska nya) badrum..


Mitt recept för att få min frisyr att fungera som jag vill!

RSS 2.0