Idag: Rättvik



Foto från gårdagen


Lätt-packad



Packat ner lite finare kläder för omväxlings skull å nu åker vi iväg på semester igen, den här gången blir det "storstads"- & badsemester. Så nu tar jag å packar in lilla resväskan, sessorna och Charles å Barns å beger mig väster ut.

knubben

Imorgon tänkte jag ta med mig tjejerna å mor å far till ett av mina favoritställen, ärtknubben..


Sälen-resan


Mellanlandning

Borta på semester men mellanlandar ett dygn hemma innan vi åker iväg igen för nya äventyr.


Semestertider med fjällvandring!

img_8199 (MMS)

Semestertider med fjällvandring!


Packar



Packar ner lite grejer inför kvällen samtidigt som ja lyssnar på lite tjejmusik. Att det ska va så svårt att välja ut skor!?! Men ser fram emot att få leka med Carolin en stund ikväll.

finbesök



Idag blev jag bortskämd med kärlek när lillsessorna kom förbi å lekte lite så nu längtar jag ännu mer tills på söndag!!!
Å vi sköt upp k-berg till en annan dag när det dök upp så viktiga saker.. Istället lekte vi och senare planerade vi vår hemliga semester som inte är så hemlig längre (tälta i sälen).

Lugn tisdag


Sitter å tänker på Pan, får dåligt samvete gentemot Kalle men inser sen att det är ju totalt onödigt för det betyder ju inte att jag älskar honom mindre!
Idag ska vi upp till K-berg å kolla in lite dh-spår så J har lite koll på åkat när han blir sandvikenbo..

Dag 10 - Detta gör mig glad


Finns det nåt mer självklart svar än mina prinsessor!?!

Trött i sängen..



Ingen blåbärsplockning idag, måste ju spara något till en annan dag oxå..
Dagens utflykt bidde en liten promenad efter gästrikeleden på 4,5h. Nu har jag sovit ett par timmar kanske å ligger på sängen å inväntar ett snabb-besök av min största älskling.
Jag försöker att inte tänka så mkt på att det är en hel vecka kvar tills mina små älsklingar ska va med mig igen å försöker hålla mig sysselsatt med diverse saker (mest jobb).
Bilden e en vecka gammal å från när ja, jonas, kalle å barney va uppe på ärtknubben å grillade i solnedgången.

Veckan som kommer ser ut som så:

Må: jobb å löpning
Ti: jobb å falun
On: jobb å fotografering
To: jobb
Fr: jobb å Falun
Lö: Vansbro på dagen å Dala-Järna på kvällen
Sö: Tjejerna å ev ångtåg i Jädraås, annars en annan hemlig utflykt..

En kväll med korvgrillning..


Dag 9 - Dagens


Idag ser jag ut såhär eftersom jag började dagen med en löprunda tillsammans med Kalle och Barney å vi ska fortsätta dagen med en utflykt tillsammans med mor och far, tror ev att det blir Söderåsen annars nåt liknande iaf.. Å egentligen är jag väldigt sugen på blåbärsplockning så har jag tur hinner jag, B å K även med det innan Jonas kommer tillbaka från cyklingen i Järvsö å ska hämta upp Barns igen.

Fredagsmys med mig själv.. Senare väntar h...

img_8164 (MMS)

Fredagsmys med mig själv.. Senare väntar hemgjord pizza me mor å far å Jonas, efter det blir det filmmys i fotöljen.. En lagom slapp fredag!


Dag 8 - En favoritbild


Ibland vänder det fort..

Hade en intensiv (men rolig) dag på jobbet igår, var helt slut när ja kom hem så jag tog med mig datorn och gick upp i sängen å låg där å slapp-kolla på bl.a. massa Björn Gustafsson-klipp samtidigt som jag messade med Jonas som var hemma hos sig å slappade.. Efter ett tag kommer ett mess som lyder: "Blev sugen på att hoja, kan ja ringa om en timme?"
Min första tanke va; ska han bara va ute i en timme?! (eftersom d gånger jag vet om har han varit borta betydligt längre) men samtidigt så tänker ja att "jaja, han e väl trött han oxå" å mitt svar till honom e ju att självklart kan han ringa (måste han ens fråga egentligen!?!)
Så ja fortsätter med mitt Björn-maraton å typ efter en timme ringer J å undrar va ja gör.. "Tittar på skit på datorn"
Hans respons är att om jag inte har tid att komma ner till honom lite å eftersom jag känner han ganska bra så fattar jag på engång att idag var tydligen att hoja egentligen ett kod-ord för att åka till Jenny.
Så kvällen avslutas istället för att halvsova framför datorn i sängen med att skratta å prata tillsammans med J å mor å far.. Tänk va fort orken å humöret kan vända!



Snodde bilden från Jonas facebook, gissar att det inte gör nåt ;)


Nu har han nyss åkt iväg till jobbet å ja ska blunda några minuter till innan jag har en kort dag framför mig på jobbet..


Dag 7 - En bild som jag aldrig har lagt upp


3T



En fjortis hang-up!


Dag 6 - Tema grön


Barney- min pojkväns vovve

sommarnöjen



Har så ont i hela kroppen idag! Var med Jonas upp på Lugnet igår å fick chansen att prova på en cykeltur nerför, fort gick det inte men skoj va det verkligen! Tror att vi ev hinner med en sväng ikväll oxå..
Annars så leker ja semester just nu: har på en vecka hunnit med 2 stugfärder, en sväng till gbg å Lidköping, en festival, kalas, ärtknubben, testat cyklat down hill, badat i rättvik..
Å idag ska vi upp till stugan till mor å far en sväng!

Grym!



Hur grym bror har inte ja!?!


http://www.aventyrsbild.se/photojobs/1419?pid=4100


Inredning

Tänk va roligt det är att planera en flytt! Hittade ett fynd uppe i stugan (ett runt bord + pinnstolar) vilket var roligt för jag har totalt snöat in på ett runt vitt köksbord med röda pinnstolar å börjat letat lite på blocket efter objekt att fixa till men nu blir det så att vi åker upp till stugan imorgon för att hämta hem det därifrån istället.. Å när vi ändå e där tar vi med min gamla cykel för att fixa till den till storsessan å dessutom pratade vi om att åka på typ loppis/auktion för lite fint "mormors-porslin" men då rycker som vanligt lilla mor in å säger: sånt har ju jag som du kan ta!   Ibland flyter allt bara på..



bild: http://evven.files.wordpress.com/2009/12/skarmavbild-2009-12-16-kl-12-11-38.png


De senaste dagarna...

...har varit intensiva men galet skoj! Har haft fullt upp med badturer tillsammans med sessorna som har bott uppe i stugan tillsammans med mormor och morfar den här veckan. I fredags tog jag och Jonas en road trip ner till Göteborg för J skulle köpa en ny cykel (down hill), å oj va fin den va! Jag kan ju inte jättemycket om sånt även om man har snappat upp en del iaf men så mycket kunde t.o.m. jag se att det va en riktigt speciell hoj.. Å det va så roligt att se J så nöjd, det är precis som när man ser att tjejerna har roligt och är nöjda, det smittar av sig och man glädjs tillsammans med dem. På vägen hem stannade vi till hos Jonas syster med familj där vi blev kvar lite för länge men det är ju svårt att slita sig när man har så trevligt.



Å sen igår, lördag, åkte vi ner på sonisphere eftersom jag är riktigt svag för slipknot och Corey Taylor. Det var nog den roligaste konserten ja varit på tror ja, så härlig stämning, grym musik å sånt drag på publiken! Dessutom verkade det som att J oxå fastnade för slipknot..

Idag väntar 2års-kalas för tjejernas kusin Astrid och sen ska tjejerna hem till deras far.
Min kväll ska tillbringas med marshmallow-grillning på ärtknubben..

Dag 5 - En gammal bild



Varit borta några dagar så får bli den här idag..


Dag 4 - min hobby Iaf en av dem.. Nu blir ...

img_8131 (MMS)

Dag 4 - min hobby Iaf en av dem.. Nu blir det mys till en film i fotölj-hörnan!


Radhus - check!

Idag tog vi oss en titt på radhuset, imorgon bär det av till sandvikenhus för att tacka ja.. Så 1:a oktober e d dags för flytt igen, så skoj!


Dag 3 - En familjemedlem


Min Familj!

Min dag


Haft en bra dag ändå. Myst med sessorna, städat, tvättat, handlat, varit en sväng på ikea, lekt ännu mer, städat å tvättat ännu mer och jag å Kalle avslutade dagen i löparspåret.. Jo, å hela tiden hemma har jag självklart dansat runt till massa "tjejmusik". Nu ligger jag i sängen å inväntar John Blund (han brukar inte ta så lång tid på sig innan han kommer på besök. I öronen ljuder "om jag kunde drömma" av stephenie Meyer (twilight).

Dag 2 - Favoritpryl


Jag med en favoritpryl i handen

hur gick det här till?


Mitt i städningen inser jag att jag varken har smink, snygga kläder lr high heels på mig!! Trots detta verkar det bli rent här hemma..
Rätt sorts musik spelas iaf!


Söndag



Idag ska mina tjejer hem till sin far för fika så då passar ja på att storstäda, ockupera tvättstugan samt tvätta bilen.. Har jag tur hinner jag även röra på fläsket!

ska ses av mig..


2års kalas

Lite bilder från dagens kalas. Fick tyvärr inte med kusin Wanja på nån bild..




Dagens fikabord


Marabou-cookies


Misslyckad tårta


Äppel- & marängpaj (personlig favorit)


Toblerone-brownies

Dessutom bjöds det på "mormors kanelbullar", maränger och "fingers"

Saknad..



Jag har helt underbara tider med min familj just nu men trots det så saknar jag mitt stora hjärta som är nere i Göteborg för en konsert! Han har blivit en väldigt viktigt person för mig och tillsammans med honom känner jag mig så tillfreds!

Kalas för lillsessan

Idag har vi kalas för min lilla sessa som fyller 2år på tisdag!


Dag 1 - Självporträtt


Syster och Jake

Igår var vi hemma hos syster med karl å firade deras förlovning! Grattis älskade syster, jag är så glad för din skull!



Torka

Händer inte så mkt här just nu så hoppar på en utmaning.. Börjar imorgon.

Dag 1 - Självporträtt

Dag 2 - Favoritpryl

Dag 3 - En familjemedlem

Dag 4 - Min hobby

Dag 5 - En gammal bild

Dag 6 - Tema grön

Dag 7 - En bild som jag aldrig har lagt upp

Dag 8 - En favoritbild

Dag 9 - Dagens

Dag 10 - Detta gör mig glad

Dag 11 - Tokigt

Dag 12 - Min vardag

Dag 13 - Tema ljus

Dag 14 - En vinterbild

Dag 15 - Kärlek

Dag 16 - Självporträtt i svartvitt

Dag 17 - Ett ögonblick

Dag 18 - Känslor

Dag 19 - Här bor jag

Dag 20 - Tema olika

Dag 21 - När jag var liten

Dag 22 - Mitt beroende

Dag 23 - En sommarbild

Dag 24 - Detta gör mig glad (favorit i repris)

Dag 25 - I all hast

Dag 26 - Detta skrattar jag alltid åt

Dag 27 – Tema två

Dag 28 - Väder

Dag 29 - Senaste bilden på mig själv

Dag 30 - Valfri bild


Bondbränna


Varför kan jag inte ligga still på en strand å få en snygg bränna för?! Nä, ja måste tydligen springa runt med kläder på mig å få ränder både här och där.. Typiskt!
Men det har hittills varit en väldigt bra semester på alla sätt å mitt mål med -10kg ligger bara ett kilo bort, hoppas att jag åtminstone kan ligga still här trots kalas både idag och imorgon.

RSS 2.0