Åter en dag med skoj


Idag blir det åter en dag i sessornas stil med glass å lekparken i boulongnern.

Furuvik

Vilken dag vi har haft å vilket underbart väder! Här har lekts, busats, badats, åkt karuseller, ätits glass å sockervadd, myst och vi har bara mått sådär super som man gör tillsammans med de man älskar!



Fröken tvärtemot..

Kör ju gärna mitt eget race, har nu semester vilket för de flesta innebär att unna sig och släppa på gränserna lite.. Själv ser jag på min ledighet som en chans att verkligen hårdköra med kosten, så jag håller en väldigt låg-kalori-diet just nu med lite hemma-styrka och motion. All energi lägger jag på sessorna och Kalle så det innebär alltså väldigt tidiga kvällar (ligger väl nedbäddad i åtta-tiden). Bara så ni inte undrar varför jag är så osocial, har ca 5 kilo kvar så kan jag börja öka lite energi-intag igen (satte ett mål på sammanlagt 10 kg). Å allt detta är dels för att jag ska kunna känna mig bekväm framför kameran men dessutom så jag kan börja lägga fokusen på att behålla vikten istället för att hela tiden vilja ner lite till.


Jag för 5 kg sen..

Flytt?

Gjorde igår en intresseanmälan på ett radhus. Ett hyres-sådant, är egentligen inte i området jag är ute efter men känns ändå bra så länge tills det dyker upp något där jag vill bo på riktigt. Jag känner ett växande behov av att flytta så det här känns riktigt bra nu, hoppas att vi får något där oxå.

Men idag är det furuvik som gäller för min lilla familj, ska bli så skoj!

Semester

Började min semester idag, kan ju inte precis klaga på vädret!
Imorgon åker vi in till furuvik för lek och bad, gissar att det kommer bli riktigt skoj å bilder kommer väl upp imorgon kväll nångång.

Kvällen idag tillbringar jag nog med vovvepromenad och sen film (little fockers).


Trevlig midsommar!



Min midsommar firas i Rättvik tillsammans med mina sessor, syster och mor & far å självklart oxå Kalle.

Just nu har jag västerbottenpajen inne i ugnen och tvättmaskinen igång och alldeles strax ska ja ut och dammsuga röda pärlan.. Resten av mitt gäng befinner sig i Axmar och tittar på bror som springer ett lopp.

Snart midsommar



Kom nyss hem å sitter å tittar igenom en skiva från världens bästa Sara, mina sessor ligger i deras sängar å sussar och jag kan knappt vänta till imorgon när ja får busa å mysa med dem igen! Åhh, vad jag saknar dem.. Måste verkligen anstränga mig för att inte rusa upp å bara slänga mig om dem!

Nu ska ja slänga ihop ett par pajer och en tårtbotten så ja får annat att tänka på..

Lördag

Tillbringade eftermiddagen/kvällen på fotboll och Helt Enkelt.
Fotbollen var Gif-Elfsborg å Gif vann med 1-0, mitt fotbolls-sug smög sig fram men jag inser ändå att den tiden absolut inte finns i mitt liv just nu..
På helt enkelt blev det tre-rätters men sen tidig kväll för mig eftersom ja va så galet trött å dessutom ska ut å motionera idag..
Körde på sotade ögon och vild-lockigt hår igår, måste säga att jag är väldigt förtjust i mina lockar som kommit fram den senaste tiden! Å ja kommer inte ifrån att jag trivs väldigt bra i hotpants så d fick vara lagomt uppklätt..




Snodde från en vän på facebook



Det handlar inte om att hitta någon du vill gå till sängs med,
utan att hitta någon som du vill vakna med.
Det handlar inte om att hitta någon att leva med
utan att hitta någon du inte kan leva utan.
För världen är du någon,
men för någon är Du hela världen

Kropp



Kan nån va så snäll å ge mig telnr till hennes pt och dietist! Så snygg kropp!

Fredag igen!



Veckorna bara springer fram, idag är det alltså dags för fredagsmys igen.. Men nu kör jag hårt över sommaren så man kan vara riktigt bekväm sen när man ska stå framför kameran och Carolin, dessutom motverkar jag några "trivselkilon" så då slår jag ju två flugor i en smäll. Så dagens fredagsmys får nog bli fruktsallad, inte fy skam det heller!
Men först väntar den tredje och sista delen i en service-kurs på jobbet, det är alltid intressant att uppdatera och utveckla sig. Å sen ett kort-pass eftersom det är min tjej-vecka å då jobbar jag ju mindre vilket är skönt, får så mycket tid med sessorna och eftersom man får längta efter dem i en hel vecka så blir tiden man har tillsammans med dem mycket mer kvalitativ (är lika bra att försöka se på det på ett positivt sätt). Å jag är verkligen nöjd med att ha delad vårdnad för det är så ofta som papporna glider bort men mina sessor har verkligen en bra far som alltid kommer vara nära dem och jag hoppas verkligen att även vi kan fortsätta ha en bra relation, inte bara för tjejernas skull utan även för vår egen för vi kommer alltid vara en del av varandras liv.

Make up



Surfade runt på lite olika sminkningar, ramlade över den här. Gwen Stefanis bästa tror jag! Får ta å försöka få till en liknande till sommarfesten på lördag.

Bilden hittades på google..

Min fritid

Min fritid nuförtiden ägnas tillsammans med min lilla vovve, mina sessor varannan vecka, jobbisar då och då och så fort tillfälle ges umgås jag med en speciell grabb.. Han kommer nog att dyka upp här mer och mer eftersom det är Min blogg med mina tankar, känslor och framför allt min tid. Han hålls utanför mitt å sessornas liv så länge men i mitt övriga liv är han en stor del.



Bilden är fotad av Mattias Lindqvist och kommer från hans facebook-sida.


Now I know..




Took a chance, roll the dice of me and you
Opened up, let you in my world
Like a dance, started slow and then love took control
Swept away, so proud to be your girl
When you write a story much to fast
Sometimes a happy ending doesn’t last


Now I know that love ain’t meant to be a play thing
Now I know it’s not an ordinary everyday thing
Now I know that when it's right it's so amazing
When it’s wrong you gotta let it go
Now I know
Now I know


Remember when, we said our love would last forever
But then again, how are we to know
There come a time, that love will change like stormy weather
A sunny day will suddenly turn cold
Time will teach you all you need to learn
But there’ll always be a first time you get burned


Now I know that love ain’t meant to be a play thing
Now I know it’s not an ordinary everyday thing
Now I know that when it's right it's so amazing
When it’s wrong you gotta let it go
Now I know
Now I know


I don’t regret a single day
Joy and pain along the way
A broken heart’s the price we pay
As sad as it may seem
Baby can’t you see
It’s the way it’s gotta be


Now I know that love ain’t meant to be a play thing
Now I know it’s not an ordinary everyday thing
Now I know that when it's right it's so amazing
When it’s wrong you gotta let it go
Now I know
Now I know
Yeah
Now I know
I know


Agaton - med focus på dig!



Foto av Carolin http://www.bycarolin.com/


skön kväll


Skämt bort mig ordentligt ikväll.
Började med en liten powernap medans barbie-film visades på tv:n, läggning av sessor vid klockan 18.. Sen dess har jag bara slappat omkring uppe på mitt rum, luftat lite av mina skor och känner att de snart måste luftast lite mer offentligt (tillsammans med ett glas vin). Nu ska jag bara plocka ihop lite här å sen blir det lite filmmys med choklad och moulin rouge.

Mikaela



Hur snygg och cool tjej är inte hon?
En Du! som jag stylade i lördags och Sara (http://saramartens.wordpress.com/) fotade.

brittan


Bilder ur min "vardag"


En kväll på långbryggan



Bilfärd med glass-stopp



Solnedgång i Rättvik



En kväll i Staberg

Staberg med sessorna och mor o far


ändrade planer


Är skönt att kunna vara lite spontan ibland.. Hade planerat inköp av barnpool och sen städning av balkong idag. Nu ändrades planerna till grillutflykt och senare balkongen.

Ida



Saknar syster igen! Hoppas verkligen att hon är med och firar midsommar med mig och sessorna..

Tjej-vecka

Hade en vecka med fullt upp på jobbet och avslutade den med en grill-kväll tillsammans med hc-bruttorna.. Av nån konstig anledning tog jag inte upp kameran en enda gång under hela kvällen.

Så nu är jag inne på en ny vecka tillsammans med mina underbara sessor, vet inte riktigt vad vi ska göra. Det blir nog bara mest myspys, morgondagen kommer spenderas med att fixa till balkongen så tjejerna får sova där nu när det är så varmt..

Sommar-musik:


En förmiddag på ärtknubben


Sommarkväll


Lekdag i Gävle


rihanna


Bal



Hade en rolig dag på jobbet idag (som oftast alltså!) med en baluppsättning, en make-up å en hårförlängning.. Va mer kan man begära liksom?! Så jag är på toppenhumör idag! Nu ska ja ut på brors cykel en sväng..

Me 2-day


Garderober


Klänningar, hattar och underkläder



Byxor, toppar, hotpants, kjolar och väskor



Jackor, koftor, tröjor



Skor



Söderåsen


Utflykt



Idag har det bakats thekakor här i hemmet, snart ska jag koka kaffe, packa matsäcken å åka iväg på en liten utflykt till söderåsen. Tar med kameran så bilder kommer upp senare..

RSS 2.0