Vardag igen

Hemma efter en dag på jobbet som bestod av kunder uppblandat med lite rust och städ, klämde även in en liten snabb test av några av smink-produkterna vilket resulterade i en enkel typ "middag hos kompisar-make".. Slänger upp några bilder på det. Orkade inte bättra på underlaget kan jag tillägga.


Dag 1 – Presentera mig själv




Jenny heter jag, är en levnadsglad tjej som snart fyller 25 för tredje gången. Jag är mor till två underbara döttrar som är det bästa jag har gjort här i livet. Jag är gift med en underbar man som jag träffade för åtta år sedan hemma hos bror. Tillsammans bor vi i en villa i en liten stad i samma stadsdel som jag växte upp i, med en bror på samma gata, mor å far ett kvarter bort och svärisarna fem minuters bilfärd bort.
Jag har fyra äldre bröder och en lillasyster å jag älskar dem alla!
Jobbar som anställd frisör på en salong i Gävle och som egen med hyrstol på en salong här i Sandviken. Jag har haft sån tur att jag redan från början hittade mitt drömyrke som jag jobbat med ändå sen studenten och dessutom hamnade jag på en arbetsplats med helt underbara människor så jag känner mig väldigt priviligerad eftersom jag alltid känner glädje när jag tänker på mitt arbete.
Min fritid tillbringar jag med människor och sysselsättningar som gör mig glad och nöjd, vad det är jag sysslar med skiftar lite då och då.. Men huvudsakliga intressen är väl träning, mode å skönhet, musik å bara njuta av tiden tillsammans med mina sessor och gubben!
Jag är nog lite av en livsnjutare som inte grubblar speciellt mkt utan följer hjärtat och magkänslan. Är det något som inte känns bra så orkar jag inte slösa nån energi på det helt enkelt utan ser till att det åtgärdas på ett eller annat sätt direkt.
Dåliga sidor jag har är att jag är en dålig, nej ja menar värdelös förlorare.. Dessutom är jag ganska dålig vinnare oxå!
Jag tycker inte om romantik å är en ganska retsam liten tjej, dessutom är jag ganska stöddig.
Bra sidor jag har är att jag är positiv, kärleksfull, glad och sprallig. Har man väl fått min tillit så bryr jag mig mkt om dig.. Hoppas dessutom att jag kan va ett bra stöd ibland om det behövs.

30 dagar

 Kollade lite på http://maximilian06.blogg.se och hittade denna utmaning: Att under 30 dagar berätta olika saker om sig själv å ja tänkte att d kan väl va bra tidsfördriv ibland..


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

 

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

 

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

 

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

 

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

 

♥ Dag 6 – Min dag.

 

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

 

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

 

♥ Dag 9 – Min tro.

 

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

 

♥ Dag 11 – Mina syskon.

 

♥ Dag 12 – I min handväska.

 

♥ Dag 13 – Den här veckan.

 

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

 

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

 

♥ Dag 16 – Min första kyss.

 

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

 

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

 

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

 

♥ Dag 20 – Den här månaden.

 

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

 

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

 

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

 

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

 

♥ Dag 25 – En första.

 

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

 

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

 

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

 

♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

 

♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


bröllopsdag

Sitter å planerar våran 5åriga-bröllopsdag (gäller att va ute i tid så d blir nåt)..
Tänkte såhär: att vi tar 5.an i London så kan vi ta 10.an i Las Vegas, det låter väl inte så dumt?! Är ju roligt med lite drömmar sådär å Las Vegas e verkligen en stad jag vill se, det hörs ju bara på "namnet" (Sin city)


Utrensning!

Varför ska det vara så svårt att rensa ur garderoben? Det är ju bara olika tyger som hänger där..
Måste nog intala mig det så ska det nog gå bra.. Lr så kan jag försöka intala mig att det är antingen kläderna eller skorna som måste rensas och då blir ju valet inte så svårt! Det är nog rätt taktik för mig..
Måste dessutom ner i förrådet och leta efter ett par pjucks som kommit bort!! Fråga mig inte hur det gick till för det vet ja inte, men d är saknade iaf.. Speciellt nu när det går mot vår och sommar snart!



Scrollade förbi den här bilden (i lite annan version) och insåg att jag inte vet var dessa skor håller hus, något som genast måste åtgärdas!


Bakis-söndag?

Gårdagen var riktigt bra: trevligt sällskap, käk, musik, tjejsnack å dans.. Precis en afton i min smak! Var ständigt salongsberusad hela kvällen å det e ju trevligt för när man e i det tillståndet e man ju så snygg (enligt sig själv iaf) så man släpper på de flesta hämmingar (om man nu har några!?!).

Idag mår jag ok om man bortser från mitt gigantiska godissug som satt igång typ fem minuter innan jag vaknade! Gubben sover å eftersom han har så stor förståelse för hur jag är och vad jag gör har jag detsamma för honom så jag sitter här snällt och väntar på att han ska vakna så vi kan åka å handla så jag får choklad!!


Lördag

Jobbat 9-14, sen inhandlat kvällens rekvisita..
Nu är det dags för kvälls-make och byte av kläder sen in till gävle för 25-års firande!




Antar att detta får vänta tills nästa helg:


Favorit just nu


ok version



lördagens

Meshdress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Sitter och funderar på morgonkvällens outfit.. Skulle gärna ha den här dressen men får bli en annan gång.


http://www.net-a-porter.com/product/96847

De här pjucksen hade inte varit helt fel heller!



http://www.net-a-porter.com/product/98694

Matchat med denna






Men förmodligen blir det den här klänningen och skorna matchat med guldsmycken:




Varken skorna eller klänningen har ju fått varit ute och dansat än!


Målsättning


Min inspiration när det gäller träningen, har ingen bra bild men minns mkt tydligt hur hon såg ut ändå (precis som alla killar som var på ufc expo i London). Tokigt snygg tjej iaf, så pass snygg att jag tydligen missade ett helt gäng med vältränade killar!

Gävle

Back in Gävle idag.. Nice som vanligt!

Började som vanligt med det obligatoriska onsdags-passet på friskis å svettis (kan meddela att jag redan känner magen). Sen hade vi en lagom dag på salongen med avbrott mitt i där jag följde med chefen för att köpa kylskåp till nya personalrummet (aka bärhjälp).
Efter jobbet bar det först av till waynes för lite sallad å kaffe och sen vidare till interpool för biljard och ett par drinkar på min och Lisas date-night.. Kan ju skryta lite med att denna kväll var det jag som delade ut smisket!

Om jag vore rik..

Vet jag inte om jag skulle vara nå lyckligare, men mina fötter skulle vara det!

http://www.net-a-porter.com/product/60302

Mina barn


Mina barn är absolut det bästa jag har och jag älskar dem av hela mitt hjärta! Visst har vi våra duster ibland men det ingår nog i "jobbet". Jag kan helt ärligt säga att de är värd alla ansträngningar..
Men nu har jag mina underbara prinsessor och är supernöjd med det, så här kommer anledningen till att jag inte kommer skaffa ett till barn:



Före

I början.. (På slutet klarar jag knappt av att kolla på själv)

Mellan

Kroppsligt sker det mycket under graviditet, i mitt fall alldeles för mycket! Vistt har det varit tungt nu efteråt att försöka återgå till det "normala" med min kropp, men trots denna ansträngning kan jag helt ärligt säga att det inte varit i närheten av att vara så jobbigt som det var att se sig själv i spegeln och veta att nånstans där under finns jag men det var inte hon som jag tittade på! Att inte kunna se ett foto av sig själv utan att känna sig obekväm, inte köpa några kläder eftersom inget satt bra ändå och att inte orka styla hår och sminka sig eftersom det iaf ändå inte såg bra ut!





Som sagt: Sessorna är det absolut bästa jag har och jag vill inte på några som helst vilkor ha något ogjort men nu har jag gjort mitt och nu mår jag bra.
Å jag hoppas att mina sessor kan se det och uppskatta det och om jag har tur kanske de även kan känna att det faktiskt är helt ok att vara nöjd med sig själv och vad man åstakommer oavsett vad det gäller! Å att jag alltid kommer att älska dem villkorslöst hur de än väljer att leva sitt liv, att allt jag vill är att de ska må bra och vara lyckliga!

Söndag



På hotellrummet hade de lyxat till det ordentligt med tjocktv


Sängen vi hade var iaf riktigt skön!


J:s armband som jag vart lite sugen på


Sminkplats på hotellet


Lunch på Coffeehouse by George


Söndagens första make: brud

Lördagen


Jag och J på hotellet trötta efter en heldag med tågresa och kurs, på väg mot käk..


Första dagens modeller: dag-make


Lite vin på rummet innan maten


Råkade "springa på" en tapas bar i gamla stan med goda mojitos..


Åhh, va roligt jag har haft! Men nu e ja t...

img_4067 (MMS)

Åhh, va roligt jag har haft! Men nu e ja trött, det e solsidan å gubben överraskade mig med andra säsongen av gossip girl (överlycklig!!!) så kvällen spenderas i min fotölj..


Tåget?






Förhoppningsvis sitter vi på tåget på väg hem, trötta efter en givande helg.. I värsta fall sitter vi på station i stockholm å väntar, trötta å griniga..
Hur som så längtar jag förmodligen som en tok efter mina sessor, å jag får inte träffa dem ikväll heller eftersom de sover när jag kommer hem. Men jag är ledig imorgon så då blir det tjejmys till hundra!

Slänger nog upp nåt inlägg när jag är hemma vid dumburken..

Kväll

Har nu avklarat första dagen på kursen, förmodligen är vi på hotellrummet och stassar om till käk och mys.. Har vi tur har vi oxå varsitt glas vitt lr rött i handen!


Hade velat haft min bad boy tröja på kursen men verkar som den e i tvätten så fick hålla till godo med annan.

Kameran e med här i huvudstaden så lägger nog upp lite blandade bilder sen på våra äventyr.

Grattis snygging!



Idag fyller världens bästa Malin 25, något som bör firas med pompa och ståt men eftersom jag befinner mig i stockholm får jag väl inhandla en sån här till nästa helg å bjussa på.
Hoppas att du har en tokrolig dag/kväll/natt!


Sitter å väntar..

På att gubben ska bli färdig med wow-spelandet så vi kan kolla på film.. Fördriver då tiden med gammal musik och en låååång å onödig lista..

1. är du kär? - dåligt ordval, inga fjärilar men har en mkt speciell person
2. har du snusat? - nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - verkligen inte!
4. har du legat i sängen brevid en kille? - hahaha
5. har du blivit dumpad? - nja, vet inte riktigt.. kanske?
6. har du blivit slagen allvarligt? - ...
7. tar du droger? - nej
9. har du pussat en tjej? - jo
10. hatar du någon? - nej
11. älskar du någon? - ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - inte nuvarande iaf!
13. har du djur? - nope
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - mm
16. gillar du orange? - på andra
18. har du nån sjukdom? - nja, nä..
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - Vem har man inte skämt ut sig för?!
20. har du en gris? - nä, men brukar vara grisrosa på sommaren.. Räknas det? ;)
21. har du en plattång? - tsss
22. har du en bror? - mm, fyra.
23. har du sjukt bra humor? - enligt mig själv ja!
24. är du brunett? - jo
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - mhm
26. röker du? - nej
27. har du en hund? - no
28. har du skilda föräldrar? - nä
29. har du gått på simskola? - säkert när jag var liten..
30. har du sagt bög till en kille? - what?!
31. har du sagt fitta till en tjej? - samma som ovan!
32. har du fuskat? - mm
33. har du en teve på ditt rum? - vilket?
34. har du lunar? - hehe, ev om kontot finns kvar..
35. har du MSN? - mm
36. har du en syster? -  den bästa!
37. har du bruna ögon? - nope
38. gillar du att fota? - ibland
39. har du sett dig själv brinna? - ???????????????
40. hjälper du dina vänner? - hoppas det..
41. gillar du tacos? - inte speciellt mkt
42. tycker du att du är söt? - ibland
43. har du dansat? - jämt! men mest i köket
44. har du spelat fotboll? - jo, i 18 år
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - tänker inte på sånt
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - gör det ju hela dagarna på jobbet!
47. har du ätit sniglar? - nä
48. äger du en locktång? - en?
49. gillar du att tugga tuggummi? - ibland
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - jo
51. gillar du kläder? - skojar du!?!
52. hatar du falska vänner? - tycker inte om så starka ord.. dessutom har jag ingen sån
53. gillar du räkna matte? - nja, sysslar inte med sånt så ofta
54. älskar du någon nu? - mm
55: har du gråtit inför en vän? - med största sannolikhet!
56. kan du sjunga? - jag kan men deet låter inte bra
57. har du sett nån död? - nä
58. säger du vad du vill? - oftast
59. svär du mycket? - tror inte det
60. vad är ditt hela namn? - jenny-ann
61. kan du tala spanska? - nej
62. är du kortare än 1.60 - mm
63. älskar du sommaren? - jo, å hösten, å vintern, å våren!
64. älskar du vintern? - ja
65. har du mer än 6 par skor? - hahaha! kan man ha mindre än så?!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - nä, men dansa
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - jo
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - vet inte riktigt.. nånstans där är det nog
69. gillar du att städa? - big nooooooo
70. gillar du att sova länge? - nä
71. har du vart med om en olycka? - mm
72. är du förvirrad? - inte enligt mig själv men enligt vissa andra
73. har du mer än 6 par byxor? - jo
74. har du förlorat en vän? - ja
75. gillar du att shoppa? - hahaha
76. har du varit i paris? - ja, men inte speciellt imponerad
77. gillar du ormar? - neutral
78. klarar du dej själv? - antar det
79. har du lagat mat? - x antal gånger
80. är du klantig? - ibland
Har du foppatoffler? - mm, rosa med massa färgfläckar på
82. har du mer än 20 låtar på din data? - mm
83. sminkar du dej innan skolan? - nä, inte innan skolan.. men innan jobbet
84. har du träffat en kändis? - yes
85. har du mer än 7 par nagelack? - mm
86. har du busringt? - när ja var liten
87. har du skällt på din bror? - ingen aning
88. har du en vän som skiter i dig? - inget jag har lagt märke till isf
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - haha
91. har du åkt nånstans utan att du får? - tsss
92. vill du bara bort ibland? - mm, det vill väl alla
93. har du tältat? - mm, men vägrar göra det igen!
94. har du brännt dig? - jopp
95. har du lekt med levande ljus ? - säkert
96. har du lekt anden i glaset? - har jag säkert
97. skäms du ibland? - inte så ofta
98. bor du i skåne? - nä
99. gillar du hip hop/rap musik? - ibland 
100. är du på sista frågan nu? - nä
101. är du singel? - nope
102. har du åkt flygplan nån gång? - mm
103. har du kul just nu? - kul å kul..
104. är du blyg? - ibland
105. har du svarat ärligt på alla frågor? - jo
106. vad har du ätit idag? - lax med fetaost, spenat och broccoli
107. har du cam? - ? tror inte det
108. vilken film såg du senast? - bilar
109. och med vem var det? - mina sessor
110. brukar du lita på folk? - oftast
111. har du blivit sviken? - nja, inget så allvarligt att det är värt att lägga nån energi på
112. vad är din största önskan nu? - vet inte riktigt.. materiellt är det att köpa "mina" skor och jeans, själviskt att alla runt omkring mig ska må bra, å om jag va med i fröken sverige skulle det väl vara fred på jorden antar jag..
113. vem saknar du? - mormor
114. vem vill du ringa just nu? - ?
115. och varför? - inte så sugen
116. hur ofta sitter du vid datorn - dagligen
117. vad har du gjort idag? - jobbat, varit med min familj, packat resväskan å suttit här.. 
118. vad var det senaste du köpte? - "fredags-mys"
119. när var det? - idag
120. vilken affär var det? - coop
121. hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? - beror på hur mkt jag kan spendera
122. är utseende viktigt för dig? - mitt ja, andras nej
123. har du någon vän du litar på till 100%? - absolut
124. när var du i skolan sist? - typ åtta år sen
125. är du blond? -nä, ja va ju brunett fastslog vi tidigare..
126. vill du vara blond? - nope, been there, done that!
127. vad ser du fram emot? - mkt.. Nu närmast helgen med J, mys med F, dejt med L och firande med M.. Å rust av S
128. har du smink just nu? - mm
129. vad har du för kläder just nu? - trosor
130. vart sitter du just nu? - kontoret
131. om du kollar till höger, vad ser du?- väggen
132. vad vill du ha just nu? - en kopp te
133. gillar du simpsons? - beror på humör
134. har du blogg? - tror det..
135. favorit färg på kläder? - beror på situation men svart funkar ju alltid
136. senaste låt du lyssna på? - just nu- X-stina The voice within
137. när grät du senast?  - vet ej
138. och varför? - samma här
139. har du slagit en kille mellan benen på allvar? - va e d för fråga?! självklart inte!
140. förtjänade han det? - Förmodligen inte
141. ett datum du alltid kommer minnas? - 060509 och 090705
142. varför just de datumet? - mina sessor
143. när fyller du år? - 2 mars
144. hur mycket pengar har du nu? - haha
145. vart får du pengar ifrån? - jobbet
146. är du bortskämd? - mm, antar det
147. vill du ha barn? - inga fler för mig..
148. är du oskuld? - jo
149. vad hade du för skor idag? - svarta mocca-kilklackar från scorett
150. vad heter du på bilddagboken? - inget
151. något du vill göra just nu? - slappa
152. bråkar du och din mamma? - verkligen inte, inte gjort sen ja va typ tolv tror ja..
153. älskar du din mamma? - självklart!
154. vem är 6e online på msn just nu? - ingen
155. hur många är online på msn? - orkar inte kolla
156. hur många är offline? - orkar inte det heller!
 
157. när går du upp när du ska till skolan? - det e ja oxå nyfiken på
158. när börjar du skolan på morgonen? - tjaaa
159. har du fått något mvg? - mm
160. har du fått något vg? - mm
161. har du fått något g? -  mm
162. har du fått något ig? - nope
163. har du legat på sjukhuset senaste halvåret - nä
164. varför - onödigt?
165. hur mår du just nu? - bra men slapp
166. älskar du din familj? - dum fråga.. självklart..
167. hur ofta duschar du? - oftast varje dag
168. rakar du benen? - ja
169. en person du saknar - fortfarande mormor (anar lite upprepning)
170. en person du skulle kunna göra allt för - mina döttrar
171. chattar du med ngn just nu? - nope
172. vem? - me, myself & I
173. vad pratar ni om? - past, present & future
174. när fick du en kram senast - nån timme sen
175. och av vem? - sessorna
176. vad föredrar du, smsa eller ringa? - beror på vem det är..
177. hur många smsar du med nu? - ingen just nu
178. vad är klockan just nu? - 22.31
179. är du mörkrädd? - nja
180. har du varit på liseberg i år? - nä
181. beskriv dig själv med tre ord - glad, pratsam och envis
182. är du allergisk mot något? - nej
183. tar du mediciner mot något? - nä
184. vad har du för mobil? - iphone
185. brukar du dricka alkohol? - då och då
186. dricker du för det är gott, eller för grupptrycket ? - hahaha
187. hur många hus har du bott i? - 2 hus
188. vad har du för färger i ditt rum? - vilket?
189. när ska du sova? - när jag vill?
190. har du haft utegångsförbud - inte vad jag minns
191. ångrar du något i ditt liv? - nej
192. var du en sprucken kondom? - nä, inte fanns det sånt på mor å fars tid inte..
193. älskar dina föräldrar dig? - det hoppas ja
194. har socialen lagt sig i ditt liv? - nej 
195. vad är det för år? - 2011
196. vad är det för månad? - januari
197. anser du dig själv som smart? - beror på vad man jämför med
198. vad brukar folk kalla dig? - Jenny, mamma, gumsan, Jenna m.m.
199. är du en bitch? - tror ja inte
200. sista frågan, hur gammal är du ? - tja, ska snart fylla 25 för tredje gången..

Ooops, var visst så lång så d vart gubben som fick vänta på mig istället.. Ombyte förnöjer!

Valet är gjort!


Å det föll på cappuchino med baileys.. Inte illa måste jag säga!

Livets svåra val?

Står ikväll inför ett gigantiskt dilemma (alldeles säkert), jag hade tidigare tänkt mig en kväll med caramel macchiatto men nu ju senare det lider så känner jag mer för en irish coffee.. Ibland står man inför vägskäl som detta i livet och då gäller det att välja rätt så den här frågan tåls att tänka på!
Tar och packar resväskan under tiden..


En bild med stor mening


Min tatuering

När jag ser på min tatuering som jag har på magen/höften väcker det många känslor och minnen hos mig..
Jag vet egentligen inte varför men av någon anledning representerar den mormor för mig. Min mormor var en helt underbar människa, en riktig krutgumma med helt otrolig förståelse och hon var alltid ett stort stöd för mig.
Jag saknar henne så otroligt mkt! Önskar att hon hade fått träffat mina döttrar och ännu mer önskar jag att de skulle ha fått träffa denna underbara kvinna som har en så stor del av mitt hjärta.. Det finns så mkt jag skulle kunna skriva om mormor men mina upplevelser tillsammans med henne är ett så känslosamt ämne att jag väljer att behålla dessa för mig själv och njuter i tysthet.. Jag vet att vissa runt omkring har någorlunda förståelse för vad hon betyder för mig men de vet ändå inte fullt ut hur mkt det egentligen är, jag har henne att tacka för så mkt..
Jag känner mig väldigt lyckosam som har haft mormor, men även mina föräldrar som alltid har stöttat mig i vad det än gäller och jag hoppas att kunna ha samma betydelse för mina döttrar som dessa människor har för mig!

Min tatuering är alltså en liten men otroligt betydelsefull del av mig!

Gårdagens dejt

Okej, jag erkänner! Jag åkte på storstryk i gårdagens biljardmatcher.. Men det är väl inte så konstigt när man lirar mot ett proffs som denna!




Dessutom e hon ju så snygg i sin hårfärg så jag va nog alldeles för distraherad..
Men till nästa onsdag så ska ja skärpa till mig å då tjejen, då kan du räkna med "some serious ass-whooping"!!!

Sjuk snutta

Min minsta prinsessa e sjuk, det är nåt man kan vara säker på om hon ligger stilla i soffan (läs fotöljen) och tittar på tv i mer än fem minuter.. I dag är hon riktigt dålig för idag har hon legat på min arm å myst framför tv:n i nästan fem timmar! Dessutom vill hon inte äta något så där har vi ytterligare ett säkert tecken på hennes inte friskhet..

Förberedelser

Börjar bli taggad inför helgen igen, vart lite småstrul tidigare i veckan så då kändes det inte lika kul men nu e vi på g igen.. Ska ner och slänga i några maskiner så man har några kläder att ha på sig, kurs-outfit x2 och en kvällsoutfit e väl d som behövs.. Å färgen på håret måste fixas så d e väl lika bra att hoppa ner en sväng i badet snart oxå! Blir riktigt bortskämd denna helg med hotellfrukost och kurs imorgon inne i stan och sen hotellövernattning med tillhörande frukost i storstan lördag-söndag (dessutom med trevligt sällskap!)

Tåg-lektyren är inköpt iaf så då fattas det bara ett par apelsiner så går nog den färden galant oxå.

En bra dag

Idag har det varit mkt roligt som hänt, först ett gympass tillsammans med Malin.. Som vanligt började vi seriöst och körde duktigt och som alltid spåra det ur på slutet med lek med "rep".
På det en bra dag på jobbet med lagom mkt att göra. Ja å J bokade hotellrum till helgen oxå, nåt i vasastan så det blir nära till kursen.
Kvällen tillbringade jag tillsammans med underbara, söta Lisa. Först var vi på Waynes å fika lite å sen tog vi ett par matcher i biljard.. Resultatet behöver vi ej prata om men nästa vecka blir det storpisk i både biljard å minigolf som väntar min brutta!!


En ingrediens i en bra dag..

träningssugen



Skulle va kul att dra fram den här för nån match.. Får försöka klämma in tid för det nån dag!

Inget nytt under solen..

Jag tränar, jobbar och mår bra.. Imorgon blir det sovmorgon som innebär frukostmys med prinsessorna vilket är väldigt mysigt, vi äter frukost framför tv:n, busar, jag sminkar mig (lillsessan hjälper till) å sen hjälps vi åt att välja klader.. Tycker att det är underbart att vara mor till två söta tjejer!


Kvällsfika

Crepes till 4 pers

1dl dinkelmjöl
2dl mjölk
1 ägg
salt

vispa samman mjölet med 1dl mjölk så att det blir helt slätt
tillsätt resten av mjölken, ägget och salt
grädda 4 crepes som serveras med färska jordgubbar och vaniljkesella


Ingen bild p.g.a lathet


Romantik på mitt sätt


två tips

Tänkte bjuda på två användbara tips såhär på söndagkvällen..

Det första är att om du ska agera tolk mellan ett program med Gordon Ramsey och en 4-åring så kan det vara en bra idé att tillämpa censur.

Det andra är att om du av någon anledning skulle känna behov att att få bort ett par shorts från din tjejs garderob ska du ej påpeka att hon får en latino-ass i dem, that will back-fire, å hon kommer förmodligen ta alla chanser som kommer till att använda dem..
Testa istället att påpeka att hon får en typisk svensk platt-röv i dem så ska du se att de är utanför dörren innan kvällen (risken finns dock att du är detsamma)..

Hoppas att det hjälper! ;)

Gotta länk

Äter ej sånt här själv men lider tydligen av lite lätt självplågeri så tycker att det är roligt att hitta lite olika recept..
Den här länken leder fram till nåt som ser ut att vara riktigt gott (speciellt om du e tjej och inne i lingonveckan).
http://kalasgott.blogg.se/2011/january/kladdkakespecial.html


Veckan som kommer

Min vecka planeras på det här viset:

Måndag:
             06 - lämna tjejerna hos mor o far  
             07 - på plats på gymmet 
             09.30-18 - jobb (med förhoppningsvist lite rust oxå)
             kväll - umgås med min make? Annars bara slappa.

Tisdag: 
            08.30 - lämna dagis  
            09 - nere på jobbet 
            10 - möte på banken 
            11 - 20 - jobb

Onsdag:
             06 - tjejerna till mor o far 
             07 - gymmet 
             09.30-18 - jobbet 
             kväll - dejt med kompis

Torsdag:
              08 - dagis 
              09-18 - jobb 
              kväll - tillsammans med gubben

Fredag:
            07 - tjejerna till mor o far 
            08 - kurs på jobbet 
            10-17 - jobba 
            kväll - fredagsmys

Lördag: 
            07 - Tåg till sthlm 
            10-16 - utb 
            kväll - mysigt med jobbkompis

Söndag:
             08 - hotellfrukost  
             10-16 - utb 
             18 - på tåget till gävle 
             kväll - slappa


Så, inte så stort utrymme för övrigt men känns ändå som en rolig vecka!
Skönt att jag åtminstone fått en underbart skön helg tillsammans med hela min familj helgen som varit..


Lördag

Har varit filmer för hela slanten denna kväll..


Först såg hela familjen på Bolt, småttingarna var väldigt nöjda med detta plus att de fick lördagsgodis oxå så de tog väl några "socker-rusningar" upp och ner i soffan och hit och dit i rummet. Dessutom fick de vara uppe ända till kl 19.30 så båda två somnade med ett leende på läpparna. Deras mor hoppas på sovmorgon imorgon!


Sen såg jag och gubben Casino Jack med Kevin Spacey, gillar han som skådis. Filmen var baserad på en verklig händelse och var helt ok, inte det bästa jag sett men helt klart sevärd! Till filmen serverades: surdegsknäcke grattinerad med cevré och honung & pinjenötter, laxrullar av rökt lax, philadelphia och wasabi, päron med ädelost & valnötter och efter plockmaten gick det ner lite te och premium-chokladpraliner.. Livsnjutaren Jenny tar nu en apelsin och går upp och läser hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann.. Önskar alla en god natts sömn och en trevlig morgondag..

Jo, gårdagen spenderades med tjejmys men skriver om det imorgon istället (för trött nu) nattinatt!

På plats

Yep, nu står de på plats med rätt temperatur och dessutom mat i, som om det inte är nog så är ju frun i huset väldigt nöjd oxå..




Yey!!!



En snabb kopp kaffe och sen blir det till att koppla in kyl och frys!

paket i postlådan



Igår fick gula huset två cd-skivor i present.. Vad jag förstår av brevet är det från gruppen som gjort skivan, vilka heter Objects of wrath och tydligen kommer från USA. Har ej lyssnat men får väl öppna en av skivorna och ge dem en ärlig chans nu när de varit så generösa!

Britneys nya


Tänk hur det kan gå..

Vaknade imorse med en stark övertygelse över att sj gjort helt fel och dragit tågrälsen rakt över mig! Med det uppvaknandet kan man ju inte åka hemifrån med nån annan tanke än att det kommer bli en jobbig dag.. Stressade iväg till dagis, vidare in till jobbet där jag jäktar in genom dörren bara nån minut innan jag börjar. Efter det hände något som jag inte riktigt kan sätta fingret på men när jag sitter i bilen på väg hem och sjunger (läs kraxar) med till musiken så tänker jag: Hur kunde den här dagen bli så bra!?! Inget jag klagar på men eftersom jag bara verkar ha bra dagar så för att jämna ut det så kommer det säkert nåt riktigt skit snart..

Ja säger bara; bring it on!!


Just ja, kylskåpet laddat för fredagsmys med prinsessorna och tjejmys med svägerskan så snart e d helg!

Valbo med syster

Haft en bra dag idag! Började som alltid på onsdagar med ett gympass innan jobbet, omotiverad som tusan idag men d vart roligt iaf efter ett tag. Sen jobbdag, brukar vara ganska lugnt i januari och februari men idag var det inte så mkt dötid så det är ju skönt.
Efter jobbet mötte jag upp syster i Valbo, hon köpte nya stövlar och jag hittade en ny obsession inne på scorett. Tillbringade sen typ en halvtimme inne i provhytten å testa massor av jeans, alla satt dessutom bra så nu blir det lite svårt att välja vilket par ja ska köpa. Men jag vet ju iaf ungefär vilken modell jag är i behov av så det utesluter åtminstone ett eller två par.. Jaja, vilka världsliga problem man har!
 
Å till några nära till mig som varit med om lite det senaste dygnet: tänker på er! hoppas att se er snart pigga å fräscha..



Suddig bild på mina nästa pjucks!


Detta har jag pysslat med idag..



Orkade inte invänta bärhjälp från karlarna så jag flytta den medans lilltjejen sov middag. Nu står den iaf på rätt plats så e d bara att organisera lite oxå.

kvällsmys med me, myself and I

Har rensat ur en hel bokhylla idag! Ska flytta in den på kontoret nån dag här i början av veckan, det går sakta men säkert framåt iaf i våran omstrukturering här hemma.

Va på bio igår å såg The tourist med Depp och Jolie i huvudrollerna, både jag och mitt trevliga sällskap tyckte att det va en riktigt bra film och kan verkligen rekommendera den om ni e sugen på en "feel-good-film"

Nu stänger jag av det här tidsfördrivet och byter till en annan dumburk som kvällen till ära visar Gossip girl-maraton.. Å va jag önskar att jag äter godis idag, men det går nog över snart! Får ta upp hela fruktskålen så blir det nog bra.

Längtar efter min vän som kommer hem imorgon! Saknar henne så mkt och ser fram emot många myskvällar, partyhelger, långpromenader, fikastunder, konsertbesök, shoppingturer m.m tillsammans med henne!!


Håller till godo med dessa


Men egentligen drömmer jag om detta

Dagens mat



Testade ett nytt recept idag, gjorde en spenatsoppa med kokta ägghalvor som var riktigt god!

Hacka 1 gul lök och fräs i olivolja tillsammans med ca 150 g hackad spenat.
Koka upp ca 5 dl grönsaksbuljong och 0,5 dl mjölk, tillsätt löken och spenaten och koka 3-4 minuter.
Tillsätt en redning på 1 msk dinkelmjöl och 0,5 dl mjölk. Smaka av med salt och peppar.
Servera tillsammans med 2 hårdkokta ägg delade i halvor.

Receptet är till 2 personer eftersom tjejerna sovit borta natten till idag..

Sommarlängtan



Jag som i vanliga fall älskar vintern har den senaste veckan haft en sån sjuk längtan efter sommar! Skulle va så skönt att kunna gå ut ur huset utan att behöve tillbringa en halvtimme innan för att klä på sig så man inte fryser. Att frysa är nog det värsta jag vet, vilket gubben fått erfara många gånger då han kommer hem och tydligen tror att han måste stänga av alla element för av nån anledning har han fått för sig att det är för varmt?! För varmt.. Visste inte ens att det var möjligt! Så han föreslår att jag istället ska ta på mig lite mer kläder, å där tappar han bort mig igen! Mer kläder?! I mitt eget hem, här är väl den plats jag får gå klädd exakt hur jag vill så vill jag bara ha strumpor och t-shirt så har jag det, å så skruvar jag upp elementet istället!
Jaja, anledningen till att jag längtar efter sommaren idag är att jag måste åka till affären så det är väl lika bra att jag går och börjar klä på mig så jag kommer iväg innan det blir mörkt igen!


Här var det varmt och skönt iaf!

Redo?

Gör mig redo för kvällens dejt som består av en fika följt av bio. Ska se på den nya med Depp och Jolie, ingen idé att fråga vad den handlar om för det har jag inte satt mig in i utan det är skådisarna som lockar mig.. Vem vill inte se en film med två sexsymboler liksom?!


Kvällens stil föll på mys-trash

Nu måste jag fixa naglarna sen e ja redo tror ja..

gammal goding


Sömnbrist?

Börjar misstänka att jag är hög på endorfiner typ hela tiden! Jag som tidigare har lagt mig absolut senast klockan elva men inte haft några som helst problem med att somna redan vid åtta. Nu börjar jag inte ens fundera på att gå å lägga mig före midnatt vilket gör att jag får ganska lite sömn (fyra-sex timmar per natt) så jag tycker att jag borde vara trött å kunna sova men icke sa nicke! Istället har jag den där härliga känslan som dyker upp vid salongsberusning, alldeles lagomt rus.. Det har då fått mig att tro att jag blir hög av träningen, skön bieffekt men jag skulle vilja gå å lägga mig i tid nån dag oxå. På söndag kan jag sikta på att försöka göra det iaf!


Vilket år!

Sitter och går igenom allt från 2010 och inser att jag och min familj förmodligen haft det roligaste och mest händelserika året hittills. Är väldigt mycket som har hänt det senaste året och vi har allihopa utvecklats på olika sätt. Vi får hoppas att 2011 fortsätter i samma anda!


Andra halvan av 2010

Juli


Lilla sessan fyllde 1 år och sommaren var fortfarande varm


Getaway i gassande sol


Augusti


Många utedagar med svamp och blåbärsplockning


September


Köpte min bil


Firade svägerskans 25-årsdag på Helt enkelt och Heartbreak


Oktober


4-årig bröllopsdag


London-resa med tillhörande UFC-gala


November




Stone sour-konsert


December


Julbord


Fick "tillbaka" min underbara vän!


Nyår firades i Trysil

Första halvåret 2010

Januari


Året började i Trysil


Februari


Morsan hade packat ihop sängen för firande av gubbens 30-årsdag i Trysil så i brist på annat passade "tvättkorgen" som säng vid middagsluren


Mars


Jag, syster och Caroline lekte modeller för en dag


April


Ingen aning om vad som hände i april men jag log på de flesta bilderna iaf


Maj


Storsessan fyllde 4 år och månaden var fylld av mest soliga dagar


Juni


Grillsäsongen kom igång ordentligt

matlådor

Morgondagens matlådor är fixade: Ungsbakad rödspätta med fänkål



Rödspättafilé som kryddas med citronpeppar packas in i foliepaket och får stå i ugnen i 250 grader ca 15 min

Koka ihop: saft från 1 apelsin
                1 dl vatten
                1 msk vitvinsvinäger
                0,5 g saffran

Vänd ner: strimlad fänkål och morötter

Krydda med salt och peppar

Servera med bladspenat och ruccolasallad





Nu ska jag ut och inviga mitt nya underställ som dock inte är rosa men har åtminstone sömmar i turkos!

Stora tjejen..

Tror stora sessan har börjat "vuxit ifrån" väggmålningarna. Undrar vad vi ska byta ut disney-motivet mot för något, antar att det blir nåt Hanna Montana eller liknande..




"Söndag"



Undrar om jag är sjuk idag? Har tre saker jag "måste" göra: städa, tvätta och åka till Valbo.. Idag tror jag faktiskt att jag föredrar att mysa omkring osminkad i morgonrock och tofflor och göra de första två alternativen vilket får mig att misstänka att nåt allvarligt virus har drabbat mig som bara yttrar sig genom att man vill göra tråkiga saker! Men eftersom jag oftast lyssnar på mig själv så får det bli städ och tvätt idag då, Valbo finns ju kvar imorgon en sväng efter jobbet antar jag..

Trött



Såhär ful e ja idag.. Förutom håret då som e superfint!! Snälla, snygga Malin fixa det idag.
Sov fyra timmar inatt, började dagen kl 7 på gymmet sen varit på jobbet och nu e ja tokigt slö så ja ska fixa lite kvällsfika och gå upp och skvallra lite med gossip girl.. Återkommer med nya krafter imorgon.


Fixar lite foton..

Sitter återigen och leker med lite foton..


Jag i julklapp från syster


Jag och stora sessan


Min snygga kompis!


"Bräd-tjej"


Jul-snask


Gubben och lill sessan


Jul


Me


Party på g


Älskar denna bild


Bara jag och min svank..

Jobb

Har varit på Hair Company idag, det är roligt att va tillbaka där igen även om det idag bara var ett kort-pass.

Efter jobbet hämta gubben upp mig å vi åkte till valbo och spenderade lite stålars på ny kyl och frys som var väldigt välbehövligt, leverans på dessa skulle hamna på tisdag nästa vecka så då kommer ni se en lycklig Jenny skutta omkring eftersom hon då kan se vad som finns i skåpen utan att behöva plocka ut alla varor hela tiden.. Vi fick även med oss en kaffemaskin hem så nu har jag fixat dagens bokföring tillsammans med en kopp cappucino och jag måste erkänna att det var inte nåt dåligt sällskap alls!


Skillnaden mellan norska och svenska..

älgar alltså

I Sverige är älgarna ganska ouppfostrade och springer rätt ut i vägen utan hänsyn för varken bilar eller något annat fordon.

I Norge däremot står älgarna snällt och väntar på att få gå över vägen till bilen (läs vi) passerat. Detta verkar oxå gälla för de unga kalvarna..


Länge sedan jag sa det..

Mina döttrar är väldigt kärleksfulla, både fysiskt men stora sessan berättar mer än gärna hur mkt hon tycker om en.. Inatt när hon som vanligt kom över till vår säng så fick jag världens underbaraste leende och sen sa hon: mamma, jag älskar dig!
Man kan ju smälta för mindre..

Började då fundera lite och jag har iofs inte upplevt kärlek till barnbarn själv än men för mig finns det inget större än den kärlek jag känner till mina underbara döttrar, skulle åtminstone försöka ta ner månen till dem om det behövdes (inte för att jag kan se någon som helst anledning till att det skulle bli aktuellt). De flesta som känner mig vet ju att jag är en väldigt fysisk person som tycker om närkontakt och gärna visar när jag tycker om någon.
Men insåg igår att jag har nog på slutet varit dålig på att visa det för några av de viktigaste personerna i mitt liv, nämligen min mor och far.. Man tar ju liksom för givet att de vet att man älskar dem så mkt som man gör! Ska skärpa mig på den frågan iaf..


En blogg jag gillar

Har en blogg som jag kollar in på lite då och då. En grabb som heter Joel å som verkar ha samma humor som mig, sitter ofta och skrattar högt för mig själv när jag läser den så kolla gärna in på den i brist på annan sysselsättning!
http://joelsunderbara.blogg.se/

Sitter å fördriver tiden med lite onödigt tjafs..

SENASTE:
1. Dryck: Te och kaffe
2. Telefonsamtalet: Mor
3. SMS: Mor
4. Sång du lyssnade på: Good girl gone bad - Rihanna
5. Gången du grät: Kommer inte ihåg

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Jo, det har väl hänt
7. Har någon varit otrogen mot dig: Jo
8. Ångrat något: Självklart
9. Förlorat någon speciell person: Tyvärr ja
10. Varit deprimerad: Nope
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Många gånger

ÅR 2010 HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Jo
16. Fått ditt hjärta krossat: Nä
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Absolut
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Hmm, kanske?
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: För längesen!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Tja, inget nytt under solen..
21. Pussat någon: ofc

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Alla
23. Hur många barn vill du ha: Två
24. Har du några husdjur: Några dammråttor
25. Vill du ändra ditt namn: Varför?
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Njöt i Trysil
27. Vilken tid vaknade du idag: Åtta!!
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Tvätta bort sminket
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra?: Nope, lr kanske lite lättare fylla på juldagen..
30. Senaste gången du träffade din mamma: Torsdags
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Hmm, vad skulle det kunna vara?
32. Vad lyssnar du på just nu: Ingenting
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Max: Jo
34. Vad gör dig irriterad just nu: Nada

OM DIG:
37 Vad är ditt namn: Jenny
38. Stjärntecken: Fisk
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Sätra- och björksätraskolan
41. Gymnasie: Polhemsgymnasiet
42. Högskola: Nej
43. Hårfärg: Just nu ljusbrun
44. Längd: 159 cm
47. Vad gillar du gällande dig själv resp. inte: kroppsligt: + mina bröst - mina lovehandles, personlighet: + min positivitet - lite för öppen ibland
47. Piercings: Tre örhängen +ett hål i naveln som ej används
48. Tattoos: kolibri på skuldran och fe på magen/höften? hoppas på snart ögon i nacken..
49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Mina bröst
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: Kolibri på skuldran
54. Bästa vän: Madde
55. Sporten du spelade: Utövade gymnastik men spelade fotboll
56. Husdjur: Katten Tusse
57. Vaccination du minns: Jag minns!?! Är det nåt att lägga på minnet? Grissprutan förra året då..
58. Konsert: Metallica
59. Förälskelse: "Lill-Fredda"
60. Alkohol du drack: Ska man komma ihåg det oxå? Vitt vin lr cider kanske?

JUST NU:
61. Äter du: Just nu:inget, Snart: mozzarella- och spenatfylld kycklingfilé med sallad
62. Dricker du: Kaffe
63. Är du på väg att: Åka och titta på kyl&frys och längdskidutrustning till gubben
64. Lyssnar du på: Prat från min familj
65. Väntar du på: Tja, inget speciellt just nu tror ja

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Nope, nöjd med de jag har!
67. Vill du gifta dig: Samma där: Nöjd med den jag har!
68. Karriär i åtanke: Återigen: Nöjd med den jag har!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Vägrar välja!
71. Kortare eller längre: Längre men inte för lång
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Spontan (ingen romantisk skit här inte)
74. Snygg mage eller snygga armar: Armar!
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar (helst många!)
76. Känslig eller inte: Verkligen inte..
77. Ragg eller förhållande: Förhållande

2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hmm, vet inte riktigt vad det skulle vara.. Eller jag började ju blogga.. Å så gick det ett helt år utan återfall när det gäller mitt kost-problem, första gången sen jag va 14 tror ja så det är jag stolt över!

Har du några nyårslöften?

Nope

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Jo, en hel del som vanligt.. Enda beviset att vi blir äldre påstår jag!

Vilka länder besökte du?

Norge och England

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Kommer nog minnas de flesta dagarna, har haft ett riktigt toppenår

Vad var din största framgång 2010?

Allt! Hela året ser jag som en framgång med allt som hänt.

Största misstaget?

Har inget riktigt misstag så, allt som inte gått som planerat har ändå slutat i något bra.

Bästa köpet?

Min bil 

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, huset och bilen.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Massor!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Typ alla Rihanna och Raised fist.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Topphumör större delen av året så gladare måste jag nog säga

Vad önskar du att du gjort mer?

Ingenting!

Favoritprogram på TV

Gossipgirl

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Tillbringade den i Trysil med mys och brädåkning

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Rockig, sexig, sport kanske?

Den bästa nya personen du träffade?

Oj, svårt val.. Har lärt känna många nya människor detta år och jag har haft otroligt trevligt med alla dessa!
Den bästa som jag träffade utan att lära känna vet jag åtminstone vem det va helt utan tvekan: Punkass!


Me and Punkass! (Löjligt att man ska behöva flina så mkt)



http://amilo.blogg.se/


Nytt år




Tillbaka i vardagen igen.. Då e det väl bara att ta tag i städ och tvätt å kasta ut den där julen när man ändå håller på.. Kylskåpet skulle behövas bytas ut a.s.a.p så kanske blir en tur till valbo oxå nu när vi e lediga å hemma båda två. Hörde det mumlas nåt om längdskidor oxå igår.

Å sorry älskling men nu har allt onyttigt i huset åkt i soporna, tough love kan vi kalla det!


Nyår


























Trysil


Jag och storsessan myser


Lillsessan busar i backen


Jag och gubben


På skidorna


Av nån anledning verkar gubben alltid vara beredd på att jag ska hoppa på honom när jag kommer smygandes


Stampe å snuttisen ska självklart vara med!


One of my loved ones!


I backen


Jag och min ena älskling!

Hemma

Har nu varit hemma typ 1,5 timmar.. Tjejerna ligger i sina sängar, gubben lirar på datorn å själv lämnar jag städningen och uppackning till morgondagen å istället har jag gått igenom alla 98 foton som togs under resan, tänkte lägga upp ett par inlägg med ett litet utval av dessa. Resten av kvällen tänker jag tillbringa med en kopp te och gossip girl.. Vardagslyx kallar jag det!


Sakta men säkert påväg hemåt igen!

img_4028 (MMS)

Sakta men säkert påväg hemåt igen!


RSS 2.0