Känner mig tacksam idag!

Så har K åkt till jobbet å ja å tjejerna är själva hemma igen, men e bara tre nätter kvar nu sen får ja ha min älskling hemma på nätterna igen! Trodde aldrig att det skulle kännas så tungt att ha honom borta, borde ju inte va det eftersom man ändå bara sover men det är något som saknas. Jag kanske har blivit ett "flockdjur" som vill ha koll på medlemmarna i min flock. Men från fredag har jag honom hemma igen, oj va han kommer att få kramas då!

Idag vart det ett box-pass som jag är nöjd med. Är skönt när man känner att flåset är på väg tillbaka! Sen får vi se på torsdag om ja hinner med box då oxå eller om det blir push istället kanske. Är tur att jag älskar att träna (eller främst "kicken" man får av det) så kanske ja klarar mitt mål med "beach 2011". Som man ser ut just nu får man nog hålla sig i vassen eller t.o.m. i badkaret! Men jag vart väldigt nöjd faktiskt när ja ställde mig på vågen i helgen (1,5månader sen senast) och den visade på en minskning på 10kg.

Imorgon väntar jobb med bästa brudarna! Tänk va skönt det är att man har ett jobb som man trivs så bra med å arbetskamrater som är helt underbara att man t.o.m. längtar till jobbet!
Känner att jag är väldigt lyckligt lottad med underbar familj, släkt, vänner och arbetskamrater. Är så glad att jag varje dag kan gå omkring med ett leende på läpparna och anledningen att jag kan det är alla underbara människor omkring mig! Inte minst min man, en underbar människa rätt igenom som alltid ställer upp och stöttar mig! Jag är så otroligt glad att jag har denna sexiga, snälla man i mitt liv och att vi tillsammans har fått två så underbara flickor som skänker oss så mycket glädje och många skratt varje dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0