Humöret på topp

Idag är humöret verkligen på topp, fick lyssna på bra musik igår (åtminstone Raised Fist var bra!), vägde mig igår så nu har jag endast 2kg kvar till mitt mål vilket innebär att jag hittills har minskat 38kg och idag har jag haft en väldigt kall och trött dag på jobbet men trots detta har jag haft tokroligt som så ofta annars (älskar det faktum att jag efter en jobbdag har ett stort flin på läpparna, som större delen av tiden beror på mina underbara arbetskamrater!)..
Som om inte allt detta är tillräckligt så får jag dessutom komma hem till mina underbara döttrar och min otrolige make och bara njuta av vår tillvaro så trots att det är lite stökigt i köket idag så tänker jag absolut inte under några omständigheter som helst förstöra mitt trevliga humör med städning (såvida inte den där hustomten behagar att dyka upp här i knutarna snart så gissar jag med största sannolikhet på att oredan finns kvar imorgon oxå).


Bilder från Raised Fist spelning på Get Away i somras, måste säga att publiken var bättre då men musiken densamma igår. Är alltid kul att bevittna duktiga artister!






Kommentarer
Postat av: Ida

Va kul att du verkar må så bra nu syster :) blir så glad :)

2010-11-30 @ 02:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0