ärliga 4-åringar

Det är så härligt med småtjejerna, min äldsta prinsessa är i en väldigt rolig ålder när det kommer mkt roligt ur munnen.. Hon tycker att jag har en gammal mage (skrynklig pga viktökning å nedgång +bristningar) och "hoppig" stjärt (skumpar när hon knuffar den).. Sen är båda prinsessorna väldigt intresserad av hår och smink (fått från mor sin?!) så stortjejen har fått lite hello kitty smink (ögonskugga och läppglans) och en dag satt de båda i hallen framför stora spegeln och fnissade, efter ett tag kom först lillan och sa så stolt: titta här! Hon var alldeles full med ögonskugga i hela ansiktet, efter kom storasyster helt "spacklad". När jag sa att de var fina sprang de tillbaka till spegeln och stod som två stolta prinsessor och betraktade deras verk (helnöjda!).
Imorse satt jag upp håret på båda och då bar det direkt av till spegeln igen, jag tycker att det är viktigt med självförtroende och uppskattning så jag försöker uppmuntra dem så mkt jag kan och det är så roligt att se deras nöjda ansikten när de tittar sig i spegeln..
Just nu har jag två locktänger som ligger i köket och kan knappt vänta tills sessan vaknar imorgon och ser dem.. Gissar att det är lockigt hår som gäller imorgon på dagis!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0