Vilken dag!

Vaknade upp med en gigantisk klump i magen.. Våran lilla gubbe (vovven) har varit dålig de senaste dagarna så idag var vi in till vetrinären, det var skönt för jag var lite orolig att inte få honom med hem men han kan tydligen vara kvar hos oss åtminstone ett tag till. Jag vet att det så småningom kommer den dag då vi måste ta det svåra beslutet att ta bort honom (om han börjar lida av sina "ålders-symptom") men just nu njuter jag bara av all tid jag har tillsammans med honom. Tänker varje gång när vi är ute på våra promenader eller cykelturer på vilket underbart sällskap han är, han finns där i närheten och är glad men låter mig ändå gå tyst med mina tankar i huvudet och bra musik i öronen. Han kommer verkligen att bli saknad när den dagen kommer men det vill jag helst inte tänka på nu!
Förutom vetrinären har jag dessutom hunnit med att "bli med bil" idag oxå. Jag skrev ju om den underbara skapelsen som jag såg i måndags, var och testa den idag och jag vart helt såld! Det var helt enkelt min bil, och den fick godkännt av älsklingen oxå. Så fr.o.m. nästa fredag står det en röd tjejbil parkerad bredvid gubbens blåa v70
Så klumpen i magen är nu borta, fick tyvärr istället spänninghuvudvärk men den försvinner ju lätt med hjälp av en huvudvärkstablett. Antar att det var en massa orosmoment som försvann å då protesterar kroppen med huvudvärk som ett tecken på att inte uttsätta den för det igen!



mina prinsessor och lilla gubben..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0