Jobb

Tog en långdag på jobbet med målning i nya lokalen efter stängning..
Var med om en konstig grej idag på jobbet, en kund till J sade när vi pratade om rusten och så: Då är det sista gången jag är här nu då (i den lokalen alltså)!
Det är inte så att jag/vi inte vill flytta, vi tycker att det ska bli jätteroligt och ser fram emot det jättemkt! Men oftast när man pratar om det så är reaktionen: Då får jag komma till nya stället nästa gång då!
Nu när man tänkte på att lämna det gamla knöt det sig lite i magen.. Det gick dock över så fort man kommit in i nya lokalen och speciellt nu när det börjar komma lite ny färg på väggarna!
Å det bästa med mitt jobb är ju inte salongen (lokalen) utan det är ju mina underbara kunder och arbetskamrater å de kommer ju oxå vara i nya lokalen..

Jaja, lite krångligt och kort om det.. Här kommer ett tips till tjejer som tycker om glans:


Glanselixir från Orofluido.
Appliceras i fuktigt hår och fönas (helst med rundborste), för extra glans så tillsätt även lite på håret när det är torrt. Jättefint rakt, glansigt resultat utan att behöva få det plattångs-rakt och dessutom får man bra volym av rundborsten! Ett extra plus är att det är en organisk produkt dessutom och doftar gott av vanilj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0