En bild med stor mening


Min tatuering

När jag ser på min tatuering som jag har på magen/höften väcker det många känslor och minnen hos mig..
Jag vet egentligen inte varför men av någon anledning representerar den mormor för mig. Min mormor var en helt underbar människa, en riktig krutgumma med helt otrolig förståelse och hon var alltid ett stort stöd för mig.
Jag saknar henne så otroligt mkt! Önskar att hon hade fått träffat mina döttrar och ännu mer önskar jag att de skulle ha fått träffa denna underbara kvinna som har en så stor del av mitt hjärta.. Det finns så mkt jag skulle kunna skriva om mormor men mina upplevelser tillsammans med henne är ett så känslosamt ämne att jag väljer att behålla dessa för mig själv och njuter i tysthet.. Jag vet att vissa runt omkring har någorlunda förståelse för vad hon betyder för mig men de vet ändå inte fullt ut hur mkt det egentligen är, jag har henne att tacka för så mkt..
Jag känner mig väldigt lyckosam som har haft mormor, men även mina föräldrar som alltid har stöttat mig i vad det än gäller och jag hoppas att kunna ha samma betydelse för mina döttrar som dessa människor har för mig!

Min tatuering är alltså en liten men otroligt betydelsefull del av mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0